Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 20:19

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χωρίς αλλαγές η διοίκηση, αναλαμβάνει ο Δημάκης

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Χωρίς αλλαγές η διοίκηση, αναλαμβάνει ο Δημάκης

 

Με τους παράγοντες που συμμετείχαν στην απερχόμενη διοίκηση θα συνεχίσει τη νέα χρονιά η Ομόνοια.

Την Πέμπτη το βράδυ πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας" οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, στην οποία είχαν θέση υποψηφιότητα, τα μέλη που ήταν και στη προηγούμενη.

Έτσι για το νέο Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι Γιάννης Μανωλόπουλος, Θεόδωρος Τζανετάκος, Αργύρης Κωστόπουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Μπάμπης Γιαννούλης, Αριστείδης Καλογερόπουλος και Παναγιώτης Κοστρίβας.

Σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί το πρώτο συμβούλιο των νέων μελών, ώστε να γίνει η συγκρότηση της καινούργιας διοίκησης σε σώμα.

Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια του συμβουλίου της Πέμπτης, τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης ευχαρίστησαν τον προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη για την προσφορά του στην ομάδα τα 12 χρόνια.

Κοντά σε Δημάκη

Ο Σωτήρης Δημάκης όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Ομόνοιας, αντικαθιστώντας τον Σωτήρη Μπουραντώνη, που πρόσφατα αποχώρησε από την ομάδα.

Σε ότι αφορά την ακαδημία, σίγουρα θα βρίσκεται ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, που συνεχίζει στην ομάδα, έχοντας την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων υποδομής. Σχετικά με την ακαδημία, η νέα διοίκηση δεν αλλάζει τη φιλοσοφία της, καθώς θα συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται μέχρι σήμερα και έχει ως στόχος μέσα από τα τμήματα υποδομής, οι νεαροί παίκτες να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και σιγά - σιγά θα προωθούνται στη μεγάλη ομάδα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, όπου πολλά παιδιά έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της.

Στην ΑΕΚ ο Δημητρίου

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας, αλλά και μέλος της μικτής παίδων Περικλής Δημητρίου αναμένεται μέσα στο επόμενο 10ήμερο να πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ. Θα είναι η δεύτερη μετακίνηση σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά και εκτός νομού μετά τον Παναγιώτη Πετράκο, ο οποίος την περσινή χρονιά πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης (Αθηνών).