Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 16:14

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρόεδρος ο Σταύρος Παπαδόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Ο κύβος... ερρίφθη για το Σταύρο Παπαδόπουλο που παρά τους αρχικούς δισταγμούς του θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία της "Μαύρης Θύελλας" στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση.

 

Ο άνθρωπος που οδήγησε την ασπρόμαυρη ομάδα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της τη δεκαετία του '90 επιστρέφει οριστικά σε θέση... οδηγού, καθώς το 2010 είχε ταχθεί στο πλευρό της τότε διοίκησης και τουλάχιστον για μία διετία ήταν ο βασικός χρηματοδότης.

Τα σενάρια περί εμπλοκής του γιου του στη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής Καλαμάτας διαψεύστηκαν από πολύ κοντινή στον ίδιο το Σταύρο Παπαδόπουλο πηγή, η οποία επιβεβαίωσε πως ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας είναι έτοιμος να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία.

Ανοίγει τα χαρτιά του την Πέμπτη

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου αναμένεται να ανακοινώσει ο ίδιος στους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Υστερα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό, επιστρέφοντας πιθανότατα στα τέλη Ιουνίου για τη Γενική Συνέλευση.