Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 18:58

ΟΜΟΝΟΙΑ: Σωτήρης έφυγε, Σωτήρης… ήρθε

Γράφτηκε από τον

 

Με το Σωτήρη Δημάκη θα πορευτεί η Ομόνοια στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Ο πρώην τεχνικός του Διαβολιτσίου συναντήθηκε την Κυριακή το βράδυ με τον πρόεδρο Γιάννη Μανωλόπουλο και έδωσαν τα χέρια.  Ο Δημάκης θα έχει συνεργάτη το Μιχάλη Παυλάκη, με τον οποίο ήταν μαζί και στον ΑΟΔ, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα ενταχθεί στο τεχνικό τιμ και ο Παναγιώτης Παπατζίκης ως προπονητής τερματοφυλάκων.

"Για μένα είναι κάτι καινούριο και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της Ομόνοιας και στο Γιάννη Μανωλόπουλο που με εμπιστεύτηκε και έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να συνεργαστούμε. Θα κάνω ότι περνάω από το χέρι μου για το νέο μου ποδοσφαιρικό σπίτι", λέει στο "Notosport" ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, που αντικαθιστά στον πάγκο το συνονόματό του Σωτήρη Μπουραντώνη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από 12 χρόνια.

Τόσα χρόνια ήταν και ο Δημάκης στο Διαβολίτσι (από τη Γ' τοπική έως την Α' τοπική) και η καλαματιανή ομάδα είναι μόλις ο δεύτερος σταθμός στην προπονητική του διαδρομή.

"Η Ομόνοια έχει ιστορία, βαριά φανέλα και θέλω να βάλω άλλο ένα λιθαράκι στην πολύ καλή δουλειά που άφησε ο Μπουραντώνης. Η ομάδα έχει πλάνο, στηρίζεται στα δικά της παιδιά και με λίγες προσθήκες θα προσπαθήσει να κάνει το κάτι παραπάνω. Μαζί με το Μιχάλη Παυλάκη θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και είμαι αισιόδοξος ότι κάτι καλό θα βγει. Θέλω ακόμα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του χωριού μου, το Διαβολίτσι που πέτυχε την παραμονή στην Α' τοπική", καταλήγει ο Σ. Δημάκης.

Συνεχίζει στην προεδρία ο Γ. Μανωλόπουλος

Οσον αφορά τα διοικητικά για 10η σερί περίοδο θα βρίσκεται στη θέση του προέδρου ο Γιάννης Μανωλόπουλος.

Στη διάρκεια του συμβουλίου που έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου, τα υπόλοιπα μέλη ψήφισαν ώστε να συνεχίσει στην προεδρία ο κ. Μανωλόπουλος.

Να σημειωθεί ότι τα πρώτα χρόνια της ενεργής συμμετοχής του στα διοικητικά του καλαματιανού συλλόγου, τη θέση του προέδρου είχαν η Αγγελική Τριανταφυλλοπούλου για δύο χρόνια και ο Θεόδωρος Τζανετάκος για έναν χρόνο. Στη συνέχεια και έως και σήμερα ο κ. Μανωλόπουλος βρίσκεται σε αυτή τη θέση, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από τους υπόλοιπους συνεργάτες του στη διοίκηση.

Μετά τις εκλογές της περασμένης Πέμπτης, τα μέλη της διοίκησης συναντήθηκαν προχθές το βράδυ ώστε να συγκροτηθούν σε σώμα και να αρχίσουν να υλοποιούν τα σχέδια τους για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

 

Η νέα διοίκηση που αποτελείται από 9 μέλη έχει ως εξής: Γιάννης Μανωλόπουλος πρόεδρος, Θεόδωρος Τζανετάκος, αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Χουντάλος γενικός γραμματέας, Αργύρης Κωστόπουλος ταμίας, Βαγγέλης Μαρινάκης γενικός αρχηγός, Μπάμπης Γιαννούλης, Αριστείδης Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Κοστρίβας και Κώστας Πέτροβας μέλη.