Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 17:45

12ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Επιασαν κορυφή οι Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ/ Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον
12ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Επιασαν κορυφή οι Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ/ Ασπρόχωμα

Με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής συνεχίστηκαν προχθές τα πλέι -οφ στο 12ο πρωτάθλημα παλαιμάχων που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.

Στον όμιλο κατάταξης για τις θέσεις 1-6, συμμετέχουν οι δύο πρώτες ομάδες των αρχικών τριών ομίλων, ενώ στον όμιλο για τις θέσεις 7-14  οι υπόλοιπες ομάδες.
Στον πρώτο όμιλο, οι Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ/ Ασπρόχωμα επικράτησαν με 5-2 της Α.Ε. Γαργαλιάνων και έπιασαν στην πρώτη θέση το Μεσσηνιακό, ο οποίος όμως έχει ένα αγώνα λιγότερο. Από εκεί και πέρα, η Ομόνοια πήρε την πρώτη νίκη στα πλέι -οφ με 3-1 επί του Εθνικού Μελιγαλά.
Για τις θέσεις 7-14, τη νίκη πανηγύρισαν τα Πράσινα Πουλιά και η Θύελλα Παραλίας.
Η ταυτότητα σε δύο από τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ/ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 5-2
Με χατ - τρικ του Παυλόπουλου οι Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ/ Ασπρόχωμα νίκησαν με 5-2 την Α.Ε. Γαργαλιάνων και ανέβηκαν στην κορυφή, όπου ισοβαθμούν με το Μεσσηνιακό, που παίζει σήμερα στη Μεθώνη. Ο Βλάχος με σουτ στο 17' έκανε το 1-0 και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια. Στο 19' με τον Τσορώνη που απέφυγε τον γκολκίπερ, αλλά ήταν πολύ πλάγια και πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι και στο 27' με το φάουλ του Θ. Λακριντή που σταμάτησε πάλι στο κάθετο.
Ετσι στο 46' ο Παυλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια και σουτ στο 53' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.  Ο Γ. Ηλιόπουλος με σουτ στο 59' πέτυχε το 4-0 για να μειώσει η Α.Ε. Γαργαλιάνων σε 4-1 στο 62' και σε 4-2 στο 65' με τον Δεσποτόπουλο. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Παυλόπουλος με σουτ στο 69'
Το ματς διαιτήτευσε ο Χρονόπουλος με βοηθούς τους Κομπιλίρη και Ρουμελιώτη.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ/ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Ξηρόκωστας, Γιακουμής, Βαλαβάνης, Σκιαδόπουλος, Νάτσης, Κουλουράς, Αναστασόπουλος, Κοκορόγιαννης, Πράττης, Λούτα, Βλάχος. Στον πάγκο ήταν οι Σωτηρόπουλος, Χριστόπουλος, Γ. Ηλιόπουλος, Παυλόπουλος, Μαστοράκης, Παναγόπουλος, Πολίτης.
Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Θεοδωρόπουλος, Μίχος, Καραχάλιος, Πρεβεζάνος, Τ. Λακριντής, Θ. Λακριντής, Τσορώνης, Δεσποτόπουλος, Μαντζούνης, Χρυσομπόλης, Μανωλόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Βλαχαδάμης, Πετρόπουλος, Διακουμόπουλος, Γκότσης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ 0-1
Με γκολ του Κάππου στο φινάλε της αναμέτρησης τα Πράσινα Πουλιά νίκησαν 1-0 τον Ατρόμητο Πλατύ και έφθασαν τους 6 βαθμούς, ενώ το Πλατύ δεν έχει ακόμα βαθμό.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσακόπουλος με βοηθούς τους Κομπιλίρη και Ρουμελιώτη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Μπαρούς, Μανεσιώτης, Μουλιάτος, Μπούρας, Φράγκος, Β. Κωνσταντόπουλος, Ζαγαρέλος, Μαυροειδής, Πολιτόπουλος, Ταχταμπάς, Μπάγκας. Στον πάγκο ήταν οι Π Τσιγαρίδης, Δ. Κωνσταντόπουλος, Κώστας - Ξυλάς, Αξιωτόπουλος, Κ. Τσιγαρίδης.
ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Αλευράς, Κυριακόπουλος, Πρίφτης, Γκούζος, Παπαθεοδωρίδης, Μπαστακός, Κόντος, Γκούζος, Χάππας, Νικολιτσέας, Καραφλός. Στον πάγκο ήταν οι Παλαμάρας, Καμαρινάκης, Κάππος, Βαμβακάς, Σταθόπουλος, Μπούνας, Τζανετέας.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(3η αγωνιστική)

Θέσεις 1-6
Εθνικός Μελιγαλά - Ομόνοια  1-3
Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ/ Ασπρόχωμα - Α.Ε. Γαργαλιάνων 5-2

Σήμερα
Μεθώνη - Μεσσηνιακός
Γήπεδο Μεθώνης, 6.30 μ.μ.
Νιάρχος, Ρηγόπουλος, Χεμαλάι

Θέσεις 7-14
Ατρόμητος Πλατύ - Πράσινα Πουλιά 0-1
Εράνη - Παλαίμαχοι Πύλου αναβλήθηκε
Θύελλα Παραλίας - Ερμής 5-0
Απόλλωνας Καλαμάτας - Πανιώνιος Καλαμάτας 0-3 α.α.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε τρεις αγώνες)

Θέσεις 1-6
1. Μεσσηνιακός    3-0    6
-. Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ/ Ασπρόχωμα    7-3    6
3. Α.Ε. Γαργαλιάνων    7-7    4
4. Ομόνοια     3-6    3
-. Εθνικός Μελιγαλά    2-4    3
6. Μεθώνη    2-4    1
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Μεσσηνιακός και Μεθώνη.


Θέσεις 7-14

1. Πανιώνιος    12-3     9
2. Θύελλα Παραλίας    8-3    6
-. Παλαίμαχοι Πύλου    5-0    6
-. Πράσινα Πουλιά    4-4    6
5. Εράνη    4-0    3
6. Ερμής     0-5    0
-. Ατρόμητος Πλατύ    3-10    0
-. Απόλλωνας Καλαμάτας    0-9    0
* Δύο αγώνες λιγότερους έχει η Εράνη
* Εναν αγώνα λιγότερο έχει ο Ερμής