Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 18:23

Η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Σπερχογείας που υποβιβάζεται μετά από 26 χρόνια

Γράφτηκε από τον

Στην Α1 τοπική θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η Σπερχογεία, καθώς η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέρριψε την έφεση κατά της απόφασης της ΕΠΣΜ για την τιμωρία στο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ως εκ τούτου οι "ταύροι" χάνουν το εν λόγω ματς στα χαρτιά και τους αφαιρούνται τρεις βαθμοί, με αποτέλεσμα να καταλάβουν την 14η θέση της Α' τοπικής και να υποβιβάζονται μετά από 26 ολόκληρα χρόνια!
Στην Α1 θα ξεκινήσουν μάλιστα και με - 2 βαθμούς, όπως προβλέπει η ποινή για τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και για το οποίο η Σπερχογεία θεωρήθηκε υπαίτια (σ.σ. για το μπουκάλι που πετάχτηκε στο βοηθό Σερεμέτη).
Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοινώθηκε σήμερα στο πρωί στους ανθρώπους της Σπερχογείας και αφού έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που κατατέθηκε η έφεση. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την Ενωση που αποφάσισε να τιμωρήσει τη Σπερχογεία και ουσιαστικά την καταδίκασε σε υποβιβασμό.
Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι ήταν άδικη η απόφαση και η ομάδα δεν έχασε την παραμονή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.