Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 19:17

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εποχή Παπαδόπουλου μετά από 16 χρόνια! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εποχή Παπαδόπουλου μετά από 16 χρόνια! (βίντεο)

Το 2000 ο Σταύρος Παπαδόπουλος αποχώρησε από την "Μαύρη Θύελλα", αφού πρώτα την είχε οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες και στην καταξίωση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Μεσσηνιακή ομάδα πέρασε πολλές δυσκολίες τα επόμενα χρόνια και τελικά κατέληξε στον φετινό υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή λοιπόν ο Παπαδόπουλος επιστρέφει στην "Μαύρη Θύελλα" με στόχο την αναγέννηση της. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ουσιαστικά επισημοποίησε την επιστροφή του ενώ οι φίλαθλοι του βρέθηκαν στο γήπεδο του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.
Ο Παπαδόπουλος ζήτησε τη στήριξη όλων με στόχο να χτιστεί από την αρχή η ομάδα και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τόνισε μάλιστα ότι η κατρακύλα της τον πίκρανε και για αυτό αποφάσισε να επιστρέψει.
Η χθεσινή συνέντευξη δεν έβγαλε ειδήσεις όσον αφορά την στελέχωση του τμήματος από τεχνικό τιμ και παίκτες αλλά και τους διοικητικούς συνεργάτες του. Όλα αυτά, τόνισε πως θα αποφασιστούν από τον ίδιο μετά την γενική συνέλευση που θα γίνει το επόμενο διάστημα, χωρίς να ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία της.
Το βέβαιο είναι ότι ο ίδιος θα είναι πρόεδρος καθώς και ότι η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού εκεί όπου χθες μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο Άγγελος Σκαφιδάς, ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου αλλά και άλλοι παλαίμαχοι (Δάλλας, Παπανικολόπουλος, Πλακουδάκης) και αρκετός κόσμος.

"Να παίξει πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες"

Τη στήριξη όλων με στόχο την επιστροφή της Καλαμάτας στις επαγγελματικές κατηγορίες ζήτησε στην δήλωση του ο Σταύρος Παπαδόπουλος.
«Αγαπητοί φίλαθλοι της Καλαμάτας. Είμαι και πάλι κοντά σας μετά από 15 χρόνια και αφού η ομάδα μας έφτασε στο τοπικό πρωτάθλημα. Μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνω και πάλι με την ελπίδα ότι όλοι θα έρθετε δίπλα μου για τον κοινό στόχο να ξανακάνουμε την "Μαύρη Θύελλα" δυνατή, να την υπολογίζουν και να την σέβονται όλοι.
Η προηγούμενη διοίκηση του Γεώργιου Ράλλη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε για το καλύτερο, κήρυξε εκλογές. Από τη νέα γενική συνέλευση πιστεύω ότι με την ψήφο τους τα μέλη θα τιμήσουν εμένα και τους συνεργάτες μου για μια νέα αρχή.
Θα σας ανακοινώσουμε τον προπονητή, τους παίκτες και τα μέλη της διοίκησης, που με επικεφαλής εμένα θα αναλάβει την μεγάλη προσπάθεια να ξαναχτίσει και πάλι από την αρχή την καινούργια "Μαύρη Θύελλα" με στόχο σε 2 με 3 χρόνια να παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Θέλω τη στήριξη όλων σας σε αυτή τη νέα αρχή. Όλους ανεξάρτητα από τις συλλογικές σας συμπάθειες, σας θέλω δίπλα μου στην κοινή προσπάθεια.
Η ομάδα της πόλης μας θα ξαναγίνει δυνατή και πανίσχυρη στην έδρα της, που θα είναι το γήπεδο του Μεσσηνιακού, από το οποίο ξεκίνησε, με τον Λυκούργο Γαϊτανάρο, το 1973 και έγινε θρύλος σε όλη την Ελλάδα σαν Μαύρη Θύελλα του Νότου.
Σας ευχαριστώ όλους καθώς και τα ΜΜΕ που με τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας και σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να σας κάνω και πάλι υπερήφανους για την ομάδα μας».

Για το λόγο της επιστροφής του και το ενδεχόμενο να μπει ο γιος του

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος εξήγησε την απόφαση του να επιστρέψει: "Πικράθηκα που υποβιβάστηκε η ομάδα στο τοπικό. Ήταν ένα κίνητρο για μένα να αναλάβω. Δεν μπορούσε να μείνει στην αφάνεια η Καλαμάτα".

Για το ενδεχόμενο να μπει στην ομάδα και ο γιος του Ντάνι, απάντησε κάνοντας… χιούμορ: «Ο γιος μου δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Επιπλέον οι μεγάλοι έχουν περισσότερο μυαλό και κάνουν πιο σωστές κινήσεις".

Επιπλέον, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως θα αποφασίσει για προπονητή, παίκτες αλλά και τους συνεργάτες του μετά την γενική συνέλευση της ομάδας ενώ προανήγγειλε κινήσεις υποδομής λέγοντας χαρακτηριστικά πως "η υποδομή είναι το Α και το Ω στο ποδόσφαιρο".

Τσάκωνας για γηπεδικό και σχέσεις με σωματεία

Ο Δημήτρης Τσάκωνας αναφέρθηκε στο γηπεδικό, τονίζοντας πως η Καλαμάτα θα χρησιμοποιεί για προπονήσεις το γήπεδο της ΕΠΣΜ στον Κορδία και το γήπεδο του Ασπροχώματος ενώ τόνισε πως ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας έχει πει πως θα φτιάξει το προπονητήριο στα Παλιάμπελα για την ομάδα της Καλαμάτας. Σε πρώτη φάση δηλαδή και με δεδομένο ότι η ομάδα του χρόνου θα είναι στο τοπικό, ο Παπαδόπουλος δεν σκοπεύει να κινηθεί άμεσα για δημιουργία γηπεδικών εγκαταστάσεων.  

Ο Δημήτρης Τσάκωνας σημείωσε πως από την στιγμή που αναλαμβάνει ο Παπαδόπουλος, υπάρχουν επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν (χωρίς να αναφέρει ονόματα), με τους οποίους θα γίνουν επαφές. Στάθηκε επίσης στην συνεργασία με την ΕΠΣΜ, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή των μικτών ομάδων Άγγελο Σκαφιδά.

Επισήμανε ότι θα υπάρχει άριστη συνεργασία με όλα τα Μεσσηνιακά σωματεία ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει ο Μεσσηνιακός ένας προθάλαμος παικτών για την "Μαύρη Θύελλα".

Ράλλης: Γιορτή για την ομάδα 

Ο Γιώργος Ράλλης απουσίασε χθες και μέσω του Δημήτρη Τσάκωνα εξήγησε ότι αυτό έγινε λόγω ξαφνικής επαγγελματικής υποχρέωσης και συγκεκριμένα ένα δικαστήριο στην Πάτρα. Με επιστολή του όμως, που διάβασε ο Δ. Τσάκωνας τόνισε πως η επιστροφή Παπαδόπουλου αποτελεί γιορτή για την πόλη και την ομάδα καθώς και ότι υπάρχουν πλέον όλα τα εχέγγυα για επιτυχία. Δήλωσε διατεθειμένος να βοηθήσει αν και σε ότι του ζητηθεί και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα. 

Γαϊτανάρος: «Όλοι στο πλευρό του Παπαδόπουλου»

Ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος χαρακτήρισε ιστορική την μέρα και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στον Παπαδόπουλο: "Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός πήγε στο Γουέμπλεϊ και έγραψε ιστορία. Έτσι και για εμάς είναι επίσης ιστορική μέρα αφού ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος έχει δώσει εξετάσεις και έχει πάρει άριστα. Όλοι στο πλευρό του Παπαδόπουλου, θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Η σημερινή μέρα είναι ορόσημο για την ομάδα της Καλαμάτας».

Στασινόπουλος: "Ξέρει να χτίζει ομάδες ο Παπαδόπουλος"

Ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος εξέφρασε την πίστη του για επιτυχία του Παπαδόπουλου στην Καλαμάτα. "Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας. Το γήπεδο που έχει συνδεθεί με το όνομα μας και τις επιτυχίες της "Μαύρης Θύελλας". Το 1994-1995 φτιάξατε πολλά πράγματα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ξέρετε όμως να χτίζεται και ομάδες, να επιλέγετε συνεργάτες, προπονητές και παίκτες. Εύχομαι να οδηγήσετε την ομάδα εκεί που εσείς ξέρετε».

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ