Σάββατο, 11 Ιούνιος 2016 11:46

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρόστιμο 7.000 ευρώ για επεισόδια σε τρία ματς - Οριστικά στις 22 Ιουνίου η συνέλευση

Γράφτηκε από τον

 

Χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους 7.000 ευρώ θα κληθεί να καταβάλλει η Καλαμάτα για επεισόδια που είχαν γίνει στα παιχνίδια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου με Κανάρη Νενήτων, Σπάρτη και Ερμιονίδα.

Ήταν κάτι που αναμενόταν από τους Μεσσηνίους, ενώ θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί και πρόστιμο 2.800 ευρώ για το ματς με τον Παναρκαδικό. Σύνολο δηλαδή κοντά στις 10.000 ευρώ η "καμπάνα" για διάφορα επεισόδια (κυρίως ρίψεις αντικειμένων) που έγιναν φέτος στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Μάλιστα οι Μεσσήνιοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν αυτά τα χρήματα πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Οι σχετικές αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ αναφέρουν όσον αφορά την Καλαμάτα: 

"Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα-Κανάρης Χίου, της 19/3/2016).

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα-Σπάρτη, της 13/12/2015).

ηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα-Ερμιονίδα, της 6/3/2016).

Οριστικά στις 22 Ιουνίου συνέλευση και εκλογές

Από εκεί και πέρα, χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης της ομάδας την Τετάρτη 22 Ιουνίου. 

Η συνέλευση  θα διεξαχθεί 6-9 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος στην Νομαρχία με κύριο θέμα τις εκλογές για νέα διοίκηση όπου υποψήφιος και βέβαιος πρόεδρος θα είναι ο Σταύρος Παπαδόπουλος. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, θέματα θα είναι ενημέρωση – απολογισμός δράσης και διαχείρισης  - έγκριση – έκθεση ελεγκτικής επιτροπής – απαλλαγή μελών Δ.Σ. -  αρχή σχεδιασμού νέας περιόδου - προτάσεις και τοποθετήσεις μελών, εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν, σύμφωνα με το καταστατικό, τα ταμειακώς εντάξει μέλη. Όσα μέλη του σωματείου επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης μετά από επικοινωνία σε ώρες γραφείου με τους υπεύθυνους επικοινωνίας Χρήστο Λουκά (6944916026), ή τον πρόεδρο Γεώργιο Ράλλη (6977381581), καθώς επίσης και την ημέρα της Συνέλευσης έως της ενάρξεως των αρχαιρεσιών στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος.           .                                       

Θα εκλεγεί επταμελές διοικητικό συμβούλιο με τρεις αναπληρωματικούς και Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, με διετή θητεία.

Εάν και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και οι αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι μπορεί να είναι τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, τα οποία μετέχουν στις εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται προς το Δ.Σ., τρεις τουλάχιστον ημέρες προ της Γενικής Συνελεύσεως, ενώ αρμόδιοι για την παραλαβή τους είναι ο Χρήστος Λουκάς (6944916026), μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. 

Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει πριν την Γενική Συνέλευση, θα ανακηρυχτούν τα υποψήφια μέλη και θα αναρτηθεί κατάλογος υποψήφιων στον Πίνακα Ανακοινώσεων στα γραφεία του Σωματείου και στην Αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» την προηγούμενη ημέρα. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι πέντε υποψηφίους ενώ θα εκλεγούν επτά Διοικητικοί Σύμβουλοι και τρεις αναπληρωματικοί  ενώ σε περίπτωση ισοψηφίας η σειρά θα καθοριστεί με κλήρωση.