Κυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2013 20:31

Ο Μεσσηνιακός έχασε 1-0 από τον Πανναυπλιακό

Γράφτηκε από τον

Από τον Πανναυπλιακό, μια ομάδα δηλαδή που θα βρει στο δρόμο του στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, φιλοξενήθηκε σήμερα ο Μεσσηνιακός στο Ναύπλιο. Οι «πράσινοι» έπαιξαν για πρώτη φορά χωρίς τους Περέιρα και Μέλο που αποχαιρέτησαν οριστικά την ομάδα και γνώρισαν την πρώτη τους φιλική ήττα.

Οι δύο Βραζιλιάνοι που  ήρθαν αυτό το καλοκαίρι στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γ' εθνική αφού δεν έχουν όλα τα δικαιολογητικά (διαβατήριο, άδεια παραμονής κ.α)  για να εκδοθούν τα δελτία τους. Ο Μεσσηνιακός λοιπόν ψάχνει ήδη τους αντικαταστάτες τους.
Αντίθετα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Μαουρίσιο Βιτάλι που έπαιξε και στο Ναύπλιο.
Στο σημερινό ματς, η απόδοση του Μεσσηνιακού κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, όπως μέτρια ήταν και η εικόνα ολόκληρου του αγώνα.
Ο Μεσσηνιακός μπήκε καλά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχε την υπεροχή και κυκλοφορούσε καλά την μπάλα, χωρίς όμως να μπορέσει να διασπάσει την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και να κάνει την μεγάλη ευκαιρία.
Μετά το 20' ο Πανναυπλιακός ισορόπησε το ματς και στο 33' μετά από σέντρα του Μπελέση ο Κεσεντζόγλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο επόμενο λεπτό ο Κάπλαντζης έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ όμως αυτή τη φορά απόκρουσε ο Κυριακόπουλος και κράτησε το 1-0.
Στο 50' ο Κεσεντζόγλου είχε ένα καλό σουτ που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του Μεσσηνιακού στο παιχνίδι ήταν στο 78', όταν ο Χελάς με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανναυπλιακού.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, στο 75', ο Τσουλάκος είχε σκοράρει με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, χωρίς να καταλάβει κανείς το λόγο...
ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Μπέλεσης, Τσακνάκης, Θ. Γκολέμης, Ευθυμίου, Κυρβαλίτζε, Καραμάνος, Κάπλαντζης, Μουσταφά, Γεωργιόπουλος, Κεσεντζόγλου. Επαιξαν και οι Καρατάσος, Μπραιμλάρι, Μιχαλόπουλος, Προύντζος, Κομνηνός, Κουκούλης, Παπαμάρκου,
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Κουρεντζής, Αργυρόπουλος, Νινιός, Μπεγέτης, Τσουλάκος, Δασκαλάκης, Μπαστακός, Μερκούρης, Σπανός, Βιτάλι.
Επαιξαν και οι Χελάς, Μπιμπίρης, Ζησιμάτος, Κουλουράς, Πουλάκος, Σταματόπουλος, Μανωλόπουλος, Μπιζίμης, Κουρέας, Πετρόγιαννης, Κουκούτσης.