Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 16:17

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Παν. Μαραγκούλια

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Παν. Μαραγκούλια

 

Νέα διοίκηση έχει από το Σάββατο το βράδυ η Ανδρούσα μετά την τρίτη επαναληπτική γενική συνέλευση.

Υπήρχε ενδιαφέρον από πλήθος μελών για το μέλλον της ομάδας και ορισμένα μέλη εξέφρασαν πρόθεση για την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων ώστε η νέα διοίκηση να αναλάβει χωρίς βάρη την οργάνωση της νέας σεζόν.

Νέος πρόεδρος της Ανδρούσας εξελέγη ο Παναγιώτης Μαραγκούλιας που δεν ήταν πέρυσι στο συμβούλιο της ομάδας.

Νέα πρόσωπα στο 9μελες συμβούλιο είναι οι Μαραγκούλιας, 

Κοντόπουλος, Καλογερόπουλος και Θεοχάρης.

Η σύνθεση του 9μελες

Αναλυτικά η σύνθεση του συμβουλίου έχει ως εξής: 

Παναγιώτης Μαραγκούλιας (πρόεδρος), Θεόδωρος Κοντόπουλος (αντιπρόεδρος), Κώστας Καλογερόπουλος (τεχνικός διευθυντής), Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος (γραμματέας), Γιάννης Γιαννόπουλος (ταμίας), Γιώργος Κολυβάρης (γενικός αρχηγός), Νίκος Χονδρός (έφορος υλικού), Μπάμπης Μακρής (μέλος), Παναγιώτης Θεοχάρης (μέλος).

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιώργος Κοτσογλανίδης, Θανάσης Πατσούλας και Κώστας Σταθόπουλος.

Την Τετάρτη το νέο συμβούλιο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά και θα τεθούν επί τάπητος τα θέματα προπονητή και στελέχωση του ρόστερ.

Επαφή με Τσίκινη 

Το κλίμα με τον προπονητή Σπύρο Τσίκινη που έκλεισε την περσινή σεζόν στην Ανδρούσα είναι θετικό και από τις δύο πλευρές. Έτσι είναι πολύ πιθανή η ανανέωση της συνεργασίας.

 

Στόχος της Ανδρούσας, που θα συμμετάσχει για τέταρτη σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία και η σωστή λειτουργία των ακαδημιών. Ακόμη θα επιδιωχθεί να γυρίσουν όσοι ποδοσφαιριστές είναι από το χωριό και έχουν φύγει από την ομάδα, ούτως ώστε με 4-5 καλές μεταγραφές οι "κυανόλευκοι" να έχουν ένα δυνατό σύνολο.