Τρίτη, 14 Ιούνιος 2016 14:10

Φαβορί ο Κατσαβάκης για τον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας"!

Γράφτηκε από τον

Ο Μάκης Κατσαβάκης φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Σταύρου Παπαδόπουλου για τον πάγκο της νέας "Μαύρης Θύελλας".

 

Ο Σερραίος προπονητής που σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητικό ηγέτη της Καλαμάτας κατά την πρόσφατη παρουσία του τελευταίου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Οι δύο άνδρες που γνωρίζονται από το 1994, όταν είχαν συνεργαστεί ξανά στην ασπρόμαυρη ομάδα, τα είπαν για αρκετή ώρα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος του μήνα σε ελληνικό έδαφος.

Ο Κατσαβάκης είχε βρεθεί ξανά στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας" πριν από 22 χρόνια, όταν η Καλαμάτα ανέβηκε στη Β' Εθνική, αλλά αποχώρησε μετά από μερικούς μήνες, ωστόσο το... διαζύγιο ήταν "βελούδινο" και ποτέ δεν χάλασε τις σχέσεις του με τον Σταύρο Παπαδόπουλο. Μάλιστα το 2007 είχε βρεθεί στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Καλαμαριάς, όταν πρόεδρος ήταν ο Ηλίας Δαμήλος και χρηματοδότης ο επίτιμος πρόεδρος του Μεσσηνιακού. 

Από εκεί και πέρα, ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Τσάκωνας έχει συνεχείς επαφές με Μεσσηνίους και μη παίκτες, υπάρχει προφορική συμφωνία με κάποιους και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις.