Τρίτη, 14 Ιούνιος 2016 19:56

"Ύποπτο" το Παναιγιάλειος - Ζάκυνθος

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα ακόμα "ύποπτο" παιχνίδι προστέθηκε στη φετινή λίστα της Football League. Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των Παναιγιάλειου και Ζακύνθου για το μεταξύ τους ματς στις 22 Μαΐου (2-0).

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Παναιγιάλειος και Ζάκυνθος για το μεταξύ τους ματς στις 22 Μαΐου (2-0), επομένως ένα ακόμη "ύποπτο" παιχνίδι προστέθηκε στη φετινή λίστα της Football League.

Σε εκείνο το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι ήθελαν θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζουν στην παραμονή τους, αλλά οι γηπεδούχοι επικράτησαν με τα τέρματα των Γκούφα (74') και Σανδραβέλη (87').

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Παναιγιάλειος ΓΣ 1927 και Ζάκυνθος ΑΠΣ, νόμιμα εκπροσωπούμενων, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ. 3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας πρωταθλήματος Football League, Παναιγιάλειος-Ζάκυνθος της 22/5/2016)".

Πηγή: sport24.gr

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ