Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2016 12:47

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Και στη Γ' εθνική με Κακαλέτρη

Γράφτηκε από τον

 

Ο Νίκος Κακαλέτρης οδήγησε τον Τσικλητήρα Πύλου στην κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου Μεσσηνίας και στη συνέχεια στη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου, την άνοδο στη Γ' εθνική. 

Ως εκ τούτου δεν συντρέχει λόγος να αλλάξει η συνταγή στον.. πάγκο και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και στις εθνικές κατηγορίες.

Υπάρχει άλλωστε αμοιβαία ικανοποίηση, αλλά και διάθεση να συνεχίσουν.

Το ίδιο ισχύει και για το συνεργάτη του Νίκου Κακαλέτρη, Κώστα Παλαμάρα, ο οποίος έχει επίσης σημαντικό μερίδιο στις φετινές επιτυχίες. 

Η διοίκηση του Τσικλητήρα θα έχει συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με τους Κακαλετρη - Παλαμάρα προκειμένου να οριστικοποιήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για να τρέξει στη συνέχεια ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. 

Διεύρυνση συμβουλίου

Πριν το ραντεβού με τους Κακαλέτρη - Παλαμάρα, θα γίνει η διεύρυνση του διοικητικού συμβούλιου, το οποίο από 7μελές θα γίνει 15μελές, μιας και υπάρχει ενδιαφέρον από νέα πρόσωπα να μπουν στη διοίκηση. 

 

Επικεφαλής θα παραμείνει πάντως ο Τάσος Καραλής, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η σύνθεση του σχήματος, το οποίο θα είναι πιο ισχυρό ώστε να αντεπεξέλθει στις περισσότερες απαιτήσεις της Γ' εθνικής.