Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 14:37

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Το Σάββατο το καθιερωμένο φιλικό με τον Ικαρο Νέας Ιωνίας

Γράφτηκε από τον

 

Φιλικό αγώνα με τον Ικαρο Νέας Ιωνίας θα δώσουν το Σάββατο οι Παλαίμαχοι της Καλαμάτας στις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας.

Το εν λόγω φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει γίνει θεσμός από το 2002 και διεξάγεται τον Ιούνιο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και το φθινόπωρο στην Αθήνα, μιας και οι σύλλογοι διατηρούν άριστες σχέσεις από το 1973 που είχαν τεθεί αντιμέτωποι στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Σε ένα ματς το οποίο αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων μέχρι και σήμερα για παιχνίδι Β' εθνικής (40.000 κόσμος) και παράλληλα άγνωστος αριθμός φιλάθλων έξω από αυτό. Αυτή τη χρονιά η Καλαμάτα πήρε την άνοδο στην Α' εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Την αποστολή της Ν. Ιωνίας θα συνοδεύσει αύριο στην Καλαμάτα ο Μεσσήνιος στην καταγωγή δήμαρχος κ. Γκότσης. Οι προπονητές των παλαιμάχων της Καλαμάτας Νικήτας Παπανικολόπουλος και Νίκος Μουλατσιώτης καλούν όλους τους παλαίμαχους να βρίσκονται στο Στάδιο στις 5.30

Φιλικό και με Μεθώνη

Μετά τον Ικαρο Ν. Ιωνίας, η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει και τους Παλαίμαχους της Μεθώνης, τη προσεχή Δευτέρα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, Ενα ματς που έχει φιλανθρωπικό σκοπό (τα έσοδα θα δοθούν για παιδιά με ειδικές ανάγκες) και θα γίνει στο γήπεδο της Μεθώνης, οι Παλαίμαχοι της οποίας προσκάλεσαν τους Παλαίμαχους της "Μαύρης Θύελλας". 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ