Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016 19:55

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Παρελθόν μετά από 15 χρόνια ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Παρελθόν μετά από 15 χρόνια ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος

Ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος τα τελευταία 15 χρόνια ήταν στην διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου, έχοντας και αυτός την δική του σημαντική συμβολή στην ανοδική πορεία της ομάδας.

Ο έμπειρος παράγοντας δεν είναι στην νέα διοίκηση της ομάδας και με επιστολή του λέει αντίο στην ομάδα που υπηρέτησε για 15 χρόνια.

«Ολα τα ωραία πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος. Θεωρώ ότι μετά από 15 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον ΑΟΔ ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όσον αφορά την παρουσία μου στα διοικητικά της ομάδας. 

Σε δύσκολους καιρούς καταφέραμε με πολύ κόπο να κρατήσουμε την ομάδα για άλλη μια χρονιά στην μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας. Γνωρίσαμε επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές και λύπες. Κάναμε πράγματα σωστά και λάθη. Πάντα όμως βάζαμε πάνω από όλα το καλό της ομάδας. Το καλό του ΑΟΔ. Ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα εντός και εκτός διοίκησης.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τα Μέλη της παρούσας διοίκησης για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια που ήμασταν μαζί στο τιμόνι της ομάδας. Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια για την πολύτιμη προσφορά τους. Ευχαριστώ τον φίλο μου και συνεργάτη Σωτήρη Δημάκη με τον οποίο μαζί οι δυο μας μόνοι μας ξεκινήσαμε από το μηδέν αυτή την πορεία προς την Α' τοπική πριν από 15 χρόνια. Ευχαριστώ τον γυμναστή Μιχάλη Παυλάκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όσον αφορά την οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών του ΑΟΔ. Και τελειώνοντας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους φίλους του ΑΟΔ που με τον δικό τους τρόπο ο καθένας στήριζε κάθε χρόνο την ομάδα!

Αποχωρώ και εύχομαι ολόψυχα στα νέα μέλη του Δ.Σ. καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα! Θέλω και ελπίζω ότι θα συνεχίσουν το πολύτιμο και σημαντικό έργο που άφησε το προηγούμενο Δ.Σ. και θα φέρουν ακόμα καλύτερες μέρες στην ομάδα. 

 

Τελειώνοντας θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με κάθε τρόπο να συμπαραστέκομαι και να βοηθάω την ομάδα οπότε και αν αυτό μου ζητηθεί".