Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2016 20:36

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Πάμε με ντόπιους παίκτες και ενότητα…", λέει ο Στ. Παπαδόπουλος που είναι και επίσημα πρόεδρος

Γράφτηκε από τον

Και επίσημα πρόεδρος της Καλαμάτας μετά από 16 χρόνια είναι από σήμερα ο Σταύρος Παπαδόπουλος, καθώς η νέα διοίκηση της ομάδας συγκροτήθηκε σε Σώμα.

Λίγο πριν το διοικητικό συμβούλιο, σε δήλωση του ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η ομάδα θα πάει με ντόπιους παίκτες, στάθηκε στην προσπάθεια αξιοποίησης των ταλέντων, την οργάνωση της και ζήτησε ενότητα και στήριξη. Ενώ τόνισε πως πρώτος στόχος είναι να ξεφύγει η ομάδα από το τοπικό και να επιστρέψει στην Γ' εθνική.
"Ζητάω την βοήθεια όλων. Σέβομαι και αγαπάω τους φιλάθλους και θα είμαι μαζί τους όπως και αυτοί πρέπει να είναι μαζί μας. Χρειάζεται ομόνοια. Το βάρος θα δοθεί στο ντόπιο στοιχείο και στα ταλέντα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο με οργάνωση και ενότητα. Όχι ότι οι προηγούμενες διοικήσεις δεν ήταν καλές. Προσπάθησαν πολύ αλλά δεν τους βγήκε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Παπαδόπουλος.
Αναλυτικά η σύνθεση της διοίκησης όπως προέκυψε από το χθεσινό συμβούλιο έχει ως εξής:
Σταύρος Παπαδόπουλος (πρόεδρος), Δημήτρης Τσάκωνας (α' αντιπρόεδρος), Τάκης Βασιλόπουλος (β' αντιπρόεδρος), Ακης Δάλλας (γραμματέας),  Ιγνάτιος Κάτσιος (ταμίας), Δημήτρης Ηλιόπουλος (υπεύθυνος ακαδημιών), Παύλος Κρανιώτης (μέλος). Αναπληρωματικό μέλος ο Χρήστος Κορομηλάς.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τσάκωνας, ζήτησε την συμπαράσταση των ακαδημιών της πόλης και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες ομάδες που ήδη έχουν δείξει διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια.
"Όλα θα πάνε καλά. Στόχος είναι η Γ' εθνική. Έχω μιλήσει με πολλούς προπονητές και δείχνουν σεβασμό στην προσπάθεια που γίνεται. Για παράδειγμα οι Τάκης και Γιάννης Σακελλαρόπουλος κάνουν πολύ καλή δουλειά στην ομάδα τους, από την οποία είναι ήδη πέντε παίκτες στην Καλαμάτα και επιπλέον είναι διατεθειμένοι να μας δώσουν δύο παιδιά ακόμη, τους Τσιγάρο και Αντεμάι. Τα Πράσινα Πουλιά, έχω μιλήσει με τον Μαυρέα και μου είπε, "ότι θέλει η Καλαμάτα, να βοηθήσουμε χωρίς χρήματα". Για τον Δαναό όπου είναι οι Δημόπουλος και Δέδες ακούγεται ότι δίνουν παίκτες στον Αστέρα Τρίπολης, Θέλω να πω ότι μέχρι τώρα όμως η Καλαμάτα δεν είχε δείξει ανάλογο ενδιαφέρον για αυτά τα παιδιά. Με την προσπάθεια του κ. Παπαδόπουλου πιστεύω ότι και αυτά τα παιδιά θα είναι συμπαραστάτες, και τυχόν ταλέντα που έχουν θα προτιμούν την Καλαμάτα".
Ο κ. Τσάκωνας επισήμανε ακόμη ότι θα γίνουν 2-3 μεταγραφές καθώς και ότι το ρόστερ αποτελείται αποκλειστικά από Μεσσηνίους παίκτες, πλην του Λιόλιου που όμως έχει παντρευτεί στην Καλαμάτα και μένει εδώ.
Παρών στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ήταν χθες και οι προπονητές της ομάδας Ελβιο Μάνα και Τάσος Χατζηαγγελής όπως και ο γυμναστής Γιώργος Κατσούλης. Όπως τόνισαν, η προετοιμασία θα ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, όμως δεν έχει οριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία.