Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 16:52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Εβγαλε νέα διοίκηση με πρόεδρο ξανά τον Αυγουλέα

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Εβγαλε νέα διοίκηση με πρόεδρο ξανά τον Αυγουλέα

Νέα διοίκηση απέκτησε πριν λίγες μέρες ο Απόλλωνας Πεταλιδίου. Πρόεδρος αναδείχθηκε ξανά ο Μιχάλης Αυγουλέας (αριστερά στη φωτό) ενώ το 11μελές συμβούλιο απαρτίζουν παλιοί αλλά και νέοι παράγοντες της ομάδας.


Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζουν οι Μιχάλης Αυγουλέας (πρόεδρος), Σταύρος Γιαννόπουλος (α΄ αντιπρόεδρος), Κώστας Αγγελόπουλος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσων), Παναγιώτης Παναγόπουλος (β' αντιπρόεδρος), Δημήτρης Καλύβας (δεξιά στη φωτό - γραμματέας), Χριστίνα Τσισκάκη (ταμίας), Σπύρος Βέλμαχος (β' ταμίας),  Αλέξανδρος Διονυσόπουλος (γενικός αρχηγός), Γιάννης Τερτίπης (β' γενικός αρχηγός),  Παναγιώτης Παρασκευόπουλος (υπεύθυνος παιδικών τμημάτων και έφορος υλικού), Μάκης Φύκιλης (μέλος).
Νέα μέλη στην διοίκηση είναι οι Γιαννόπουλος, Βέλμαχος, Παρασκευόπουλος, Τερτίπης, Φύκιρης ενώ οι υπόλοιποι ήταν και πέρυσι στην διοίκηση.
Την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι Γιάννης Διονυσόπουλος, Φώτης Λαμπρόπουλος, Μιχάλης Ι. Αυγουλέας, Παναγιώτης Θερριός.

Ο στόχος και το πλάνο

Ο Απόλλωνας Πεταλιδίου θα πορευθεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στηριζόμενος στα δικά του παιδιά. Στόχος είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός ενώ θα προωθηθούν και μερικά παιδιά από την παιδική στην ανδρική ομάδα. Παράλληλα, η ομάδα θα επιδιώξει να κάνει δύο μεταγραφές. Συγκεκριμένα, ψάχνει για ένα τερματοφύλακα αλλά και για ένα έμπειρο παίκτη που θα είναι σε θέση να παίξει τόσο στην αμυντική όσο και στην μεσαία γραμμή.
Στα θετικά η επιστροφή του Γιάννη Κωνσταντόπουλου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ τις προσεχείς μέρες η διοίκηση θα επιδιώξει να τελειώσει και το θέμα του προπονητή που θα κοουτσάρει την ομάσα τη νέα χρονιά.
Η ομάδα του Πεταλιδίου θα αγωνιστεί και φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής με τον Μιχάλη Αυγουλέα να θέτει τον πρώτο στόχο: "Θα στηριχτούμε κυρίως στα δικά μας παιδιά χωρίς πολυέξοδες μεταγραφές. Βασικός στόχος μας θα είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Αν η ομάδα καταφέρει στην πορεία να είναι και κοντά στις θέσεις της ανόδου θα είναι ακόμη καλύτερα», σχολίασε ο έμπειρος παράγοντας.