Τρίτη, 12 Ιούλιος 2016 13:07

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Κ15: Πρώτο ματς σήμερα στη Σουηδία με Ατλέτικο Τουκουμάν

Γράφτηκε από τον

Στη Σουηδία βρίσκεται από το Σάββατο η ομάδα Κ-15 του Τσικλητήρα Πύλου προκειμένου να λάβει μέρος σε μεγάλο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό σε μια διοργάνωση που θα λάβουν μέρος σύλλογοι από Σουηδία, Σερβία, Αίγυπτο, αλλά και Αργεντινή. Ασιρίσκα, Συριάνσκα, Ατλέτικο Τοκουμάν είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. 

Συνολικά το τουρνουά θα γίνει με συμμετοχή 25 εθνικοτήτων από όλο τον κόσμο και με περισσότερους από 800 αγώνες να πραγματοποιούνται από τις 11 έως τις 16 Ιουλίου που διεξάγεται το Τουρνουά η ομάδα του Τσικλητήρα έχει κληρωθεί στον πρώτο όμιλο μαζί με τις Ατλέτικο Τουκουμάν (Αργεντινή – αγωνιζόμενη στην Primera Division Argentina), Sodertaljke FK (Σουηδία-αγωνιζόμενη στην Τρίτη κατηγορία), Boo FF (Σουηδία-Αγωνιζόμενη στην 5ή κατηγορία) και HFC Club (Αίγυπτος – Αγωνιζόμενη στην πρώτη κατηγορία).

Σήμερα ο Τσικλητήρας θα αντιμετωπίσει στο πρώτο της παιχνίδι της την Ατλέτικο Τουκουμάν (ομάδα της Primera Division της Αργεντινής) που ιδρύθηκε το 1902. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στη 1.25 μ.μ.

Προπονητές της  Κ -15 του Τσικλητήρα που αποτελείται από 20 παίκτες είναι οι Θανάσης Δούνιας, Τόνι Χοτζάι και Σωτήρης Τσάτσος, ενώ την αποστολή συνοδεύει και ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας Νίκος Κακαλέτρης, καθώς και ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Δημητρούλιας.  Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 15 Ιουλίου. 

Το βάρος στις ανανεώσεις

Όσον αφορά την ανδρική ομάδα, το βάρος αυτές τις μέρες έχει πέσει στις ανανεώσεις των παικτών του περσινού ρόστερ. 

Η διοίκηση έχει συμφωνήσει ήδη με τους Αγγελο Μπίζο, Αγγελο Μπαστακό, Γιώργο Γραμματικόπουλο, Γιώργο Κυριαζόπουλο, Τόνι Χοτζάι και Σωτήρη Τσάτσο. 

Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Μικελάτου, Νάτση, Μίντζηρα, Δούνια, Διακουμή, Τσώνη, Ανταλή, Σίνου, Μουράτη και Κακαλέτρη. Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει αποχωρήσει είναι ο Χονδρογιάννης.