Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016 21:26

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νέος προπονητής ο Τζίμης Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον

Εναν παλιό γνώριμο εμπιστεύτηκε η διοίκηση του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία.

Ο Τζίμης Αναστασόπουλος επιστρέφει στην ομάδα που υπηρέτησε για πολλά χρόνια τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής παίρνοντας τη σκυτάλη από το Γιώργο Γρηγορόπουλο. Ο Τζίμης Αναστασόπουλος έχει εργαστεί για έξι συνεχόμενα χρόνια στον ιστορικό σύλλογο, ενώ είχε περάσει από τον πάγκο και πριν από δύο χρόνια στο τέλος της σεζόν. Ακόμα στον Απόλλωνα τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού και είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο σύλλογο.
"Δύο είναι οι στόχοι για τη νέα σεζόν. Να ανασυγκροτήσουμε την ομάδα και να φτιάξουμε το γήπεδο. Ο Απόλλωνας πέρασε μια δύσκολη περίοδο και θέλουμε να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων του. Πρέπει να πω ότι ο πολύ καλός προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος έκανε τεράστια προσπάθεια για να κρατήσει κάποια πράγματα σε ισορροπίες", λέει στο "Notosport" ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα, ο οποίος έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Μεσσηνιακό, Αρφαρά, Βέργα, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο Καλαμάτας.
Ο Τζίμης Αναστασόπουλος αισιοδοξεί ότι ο Απόλλωνας θα έχει ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, καθώς όπως λέει,  πολλοί παίκτες μετά τις αλλαγές που έγιναν έχουν εκφράσει την επιθυμία να φορέσουν τη φανέλα του συλλόγου.
Αύριο ο ίδιος θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση στις 8.30 το βράδυ στα γραφεία του Απόλλωνα ώστε να συζητήσουν για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν σε μεταγραφικό επίπεδο.