Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016 19:18

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θέλει τον Μούσα, ματιές εκτός Μεσσηνίας για φορ και στόπερ

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θέλει τον Μούσα, ματιές εκτός Μεσσηνίας για φορ και στόπερ

Με το ρόστερ της συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι απόλυτα έτοιμο, η Καλαμάτα ξεκίνησε χθές το απόγευμα την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα η διοίκηση κινείται για τις τελευταίες μεταγραφικές της κινήσεις.


Οι «μελανόλευκοι» θέλουν να προσθέσουν μερικούς ποιοτικούς παίκτες ακόμη στην ομάδα και εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις παικτών ενώ πλέον ρίχνουν ματιές και εκτός Μεσσηνίας.
Όσον αφορά την θέση του επιθετικού, η περίπτωση του Μάριου Μπιτσάνη δεν προχώρησε αφού  ο παίκτης, παρότι ήθελε να παίξει στην "Μαύρη Θύελλα", τελικά είναι υποχρεωμένος να μείνει και τη νέα σεζόν στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έτσι θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στον Φωστήρα και στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Ο Γιώργος Πουλάκος ήταν, μαζί με τον Μπιτσάνη, στην κορυφή της λίστας για την θέση του φορ, ωστόσο δεν φαίνεται να προχωρά ούτε η δική του περίπτωση.
Από την άλλη μεριά δυσκολίες στην Μεσσηνιακή αγορά υπάρχουν και για την θέση του στόπερ αφού και ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος είναι δύσκολο να ενταχθεί στην Καλαμάτα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι Μεσσήνιοι λοιπόν κοιτάζουν εκτός Μεσσηνίας για την θέση του στόπερ και του φορ και ήδη εξετάζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών.
Η Καλαμάτα πάντως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για τον Γκάι Μούσα (φωτό) του ΑΟ Φαραί, ο οποίος παίζει τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος. Δυναμικός παίκτης με καλή παρουσία στον ΑΟ Φαραί που εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει την Καλαμάτα. Έχουν γίνει επαφές με την διοίκηση του ΑΟ Φαραί και τα επόμενα 24ώρα θα φανεί αν θα προχωρήσει η μεταγραφή. Ανοικτή παραμένει και η περίπτωση του Θανάση Κλουβάτου του Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος είναι πιθανό να καταλήξει τελικά στην "Μαύρη Θύελλα".