Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2016 19:45

Ο Σωκράτης έριξε… ντόρτια στον Μουρίνιο

Γράφτηκε από τον
Ο Σωκράτης έριξε… ντόρτια στον Μουρίνιο

Την πρώτη του μεγάλη… κρυάδα στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέπραξε ο Ζοσέ Μουρίνιο μέσα στην ζέστη της Σανγκάης.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ διέσυρε τους «κόκκινους διαβόλους» σε φιλική αναμέτρηση με 4-1 και υπενθύμισε στον «special one» ότι έχει πολλή δουλειά ακόμα, μέχρι να τους κάνει ομάδα. Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, οι Βεστφαλοί ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Ο Γκονζάλο Κάστρο (19’, 86’) είπε την πρώτη και την τελευταία κουβέντα σε ότι αφορά τα γκολ, όμως όλο το ζουμί ήταν το… ενδιάμεσο. Ο Ομπαμεγιάνγκ με πέναλτι έκανε το 0-2 (36’), όμως το γκολ της ημέρας το πέτυχε ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο 20χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός με απίθανο σλάλομ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (57’, 0-3) και ανάγκασε τον Μικαέλ Σιλβέστρ που ήταν στο σχόλιο να πει πως: «μόλις είδαμε ένα γκολ από ένα παίκτη που πολύ σύντομα θα παλεύει για μία χρυσή μπάλα»!
Ο πρώην Βεστφαλός, Χένρικ Μχιταριάν σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα (59’, 1-3), όμως οι Γερμανοί ήταν τουλάχιστον μία κλάση ανώτεροι κι έκλεισαν το σκορ (86’) με νέο εκπληκτικό γκολ του Κάστρο.
Πηγή: Sdna.gr