Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 14:40

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: "Ψάχνει" για αμυντικό και τερματοφύλακα

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: "Ψάχνει" για αμυντικό και τερματοφύλακα

 

Στην απόκτηση δύο παικτών αμυντικού και τερματοφύλακα έχει ρίξει το βάρος της η διοίκηση του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Ήδη οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πραγματοποιήσει τις πρώτες του μεταγραφές, καθώς τις προηγούμενες ημέρες απέκτησαν τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Μουτσούλα και τον επιθετικό Χαράλαμπο Κορομηλά από τον Παπαφλέσσα Αμφειας. Δύο μεταγραφές που αποτελούν προσωπική επιλογή του προπονητή Δημήτρη Αναστασόπουλου, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί τους, όταν ήταν στον πάγκο της ομάδα της Αμφειας.

Σχετικά με τους δύο παίκτες ο κ. Αναστασόπουλος μιλώντας στο "Notosport", δήλωσε: «Είναι δύο παιδιά, που τα γνώριζα καλά, καθώς τους είχα ποδοσφαιριστές όταν ήμασταν στην Άμφεια. Είναι δύο παίκτες που τους πιστεύω και  θα βοηθήσουν σημαντικά την προσπάθεια να πετύχουμε τον στόχο μας».

Η ενίσχυση από το μεταγραφικό παζάρι θα συνεχιστεί, καθώς το βάρος των ανθρώπων της διοίκηση και του κ. Αναστασόπουλου, είναι να κλείσουν τα κενά στην εστία με την απόκτηση τερματοφύλακας, αλλά και ενός αμυντικού, που να αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ήδη οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται σύντομα να ολοκληρωθούν οι πιο πάνω κινήσεις. Από εκεί και πέρα αν προκύψει κάποια άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι ενδιαφέρουσα, οι "ερυθρόλευκοι" θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Σχετιά με τη στελέχωση του δυναμικού της ομάδας, ο βασικός στόχος την διοίκησης αλλά και του προπονητή είναι να παραμείνουν που ήταν και την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα. Γι' αυτό το θέμα, ο κ. Αναστασόπουλος μας είπε: «Θέλουμε να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα όλοι οι παίκτες. Μέχρι στιγμής, όλα σχεδόν τα παιδιά είναι στην ομάδα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι' αυτό».

Ο μόνος παίκτης που έχει φύγει είναι ο Παναγιώτης Δέδες, ο οποίος επέστρεψε στην Ανδρούσα.ΡΤέ

 

Τέλος, την Τετάρτη 10 Αυγούστου ορίστηκε να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Το ραντεβού της διοίκησης και του προπονητής με τους ποδοσφαιριστές είναι τη συγκεκριμένη ημέρα στο γήπεδο του Αγιου Νικολάου.