Σάββατο, 30 Ιούλιος 2016 13:24

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πέντε προσθήκες από Ηρακλή Κυπαρισσίας και Καλό Νερό

Γράφτηκε από τον

 

Η διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ της Κυπαρισσίας συνεχίζεται και τις τελευταίες ημέρες προστέθηκαν ορισμένοι παίκτες από την ευρύτερη περιοχή στη… φαρέτρα του προπονητή Παναγιώτη Παναγόπουλου(φωτό). 

Συγκεκριμένα επιστρέφουν από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας οι Δημήτρης Ζαφείρης, Ηλίας Κυριακούλης και Περικλής Μπακόπουλος, ενώ αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟ Καλού Νερού οι Μπάμπης Καναβός και Γιάννης Γαλάνης. 

Είναι παίκτες που βοηθούν ώστε να "γεμίσει" το ρόστερ και παράλληλα δεν ανεβάζουν το μπάτζετ, που φέτος θα είναι μειωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες περιόδους.

Να θυμίσουμε πως ο ΑΟΚ έχει αποκτήσει ακόμη τον έμπειρο επιθετικόΝτίνο Βασιλόπουλο (πέρυσι έπαιξε σε Δώριο και Πανθουριακό) και μιλά με έναν έμπειρο τερματοφύλακα εκτός Μεσσηνίας.

Επίσης στόχος είναι να αποκτηθούν δύο ακόμη παίκτες, ένας επιθετικός και ένας δημιουργικός μέσος.

Το ευχάριστο πάντως είναι πως έχουν ανανεώσει αρκετοί παίκτες από το περσινό ρόστερ, όπως είναι οι Στέφανος Ανδρουτσής, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Ιλιε Μιτρόφ, Γιώργος Γαργαρώνης, Σιντί Ντιόπ, Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος, Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Αθανασόπουλος και Κώστας Μανδραπήλιας.

Οσον αφορά το Νίκο Κόλλια θα παραμείνει στην ομάδα της Κυπαρισσίας, όμως αρχικά έχει εκφράσει την επιθυμία να μην παίξει ποδόσφαιρο την προσεχή περίοδο.

Πάντως υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ και ενδέχεται μέσα στη σεζόν να ενταχθεί στις τάξεις της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε πως η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3 Αυγούστου. 

Από την "πρώτη" θα απουσιάζει πάντως τόσο ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλος, όσο και ο γυμναστής Γιάννης Νομικός. 

 

Ο πρώτος θα παρακολουθήσει από 31 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου σχολή προπονητών UEFA A' στον Πειραιά και ο Νομικός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ετσι μέχρι τις 12 Αυγούστου οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες των έμπειρων ποδοσφαιριστών Ανδρουτσή και Μιτρόφ.