Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 19:40

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με νέο πρόσωπο στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με νέο πρόσωπο στην Α' τοπική

 

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 16 παίκτες (!) αποχώρησαν από το Διαβολίτσι, ενώ οι μεταγραφές μέχρι στιγμής είναι έξι και θα γίνουν τουλάχιστον άλλες εφτά. 

Κάτι που σημαίνει ότι ο ΑΟΔ θα παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Νέα... συνταγή υπάρχει και στον πάγκο, με το Μιχάλη Φασουλή να αναλαμβάνει τα ηνία, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Αντώνη Μαυρέα. Ο έμπειρος τεχνικός θα στηριχθεί σε αρκετούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα, οπότε δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. 

Θυμίζουμε ότι το Διαβολίτσι  απέκτησε τους Βασίλη Κρεμμύδα, Φώτη Μπάλόπουλο, Γιάννη Ζάκκα, Θανάση Θεοδωρόπολο, Παναγιώτη Σταματόπουλο, Άρη Μερκούρη και μένουν μόνο τα τυπικά για τον Σάκη Παπαδογιάννη. 

 

Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Δημητρίου, Κωστόπουλος, Ν. και Γ. Καστριτσέας, Παπαγεωργίου, Μπεγέτης, Μάρρης, Κουτίβας, Πάλλιας, Βουρνάς, Σταθάς, Παπαδέας, Παπαλέξης, Δημόπουλος, Γερμάνης και Αριστομενόπουλος. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες μεταγραφές.