Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 23:37

Αποκλεισμοί - σοκ για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Νωρίς νωρίς εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τέθηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που ηττήθηκαν σε Ισραήλ και Τούμπα από τη Χάποελ Μπεερ Σεβά και τον Αγιαξ αντίστοιχα και πλέον θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποίησαν μία ακόμα νωθρή εμφάνιση στο «Turner Stadium» δίνοντας την ευκαιρία στη Χάποελ να πάρει τη νίκη (1-0) με γκολ του Τζεντέκ στο 79' και μαζί το εισιτήριο της πρόκρισης για τα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο αποκλεισμός ισοδυναμεί με οικονομικό κραχ για τον Ολυμπιακό που λόγω της απουσίας του από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα ζημιωθεί τουλάχιστον κατά 10 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον ΠΑΟΚ όλα άρχισαν ιδανικά στη ρεβάνς με τον Αγιαξ, καθώς ο Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά ο ίδιος αποδείχθηκε μοιραίος για το δικέφαλο στη συνέχεια αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ. Αντίθετα, ο Κλάασεν αποδείχθηκε πολύ πιο εύστοχος σημειώνοντας και τα δύο γκολ των Ολλανδών (45', 87') που επικράτησαν 1-2 και συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.