Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2016 18:46

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Για τρίτη σερί σεζόν στα "ασπρόμαυρα" ο Θανάσης Κλουβάτος

Γράφτηκε από τον

 

Στον Απόλλωνα Καλαμάτας θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Θανάσης Κλουβάτος.

Ο Κλουβάτος ήταν βασικός τα δύο προηγούμενα χρόνια στην καλαματιανή ομάδα και η παραμονή του ενισχύει το συγκρότημα του Τζίμη Αναστασόπουλου.

Η ανακοίνωση της διοίκησης έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ του Απόλλωνα Καλαμάτας, θέλοντας να βάλει ένα οριστικό τέλος στο καλοκαιρινό, μεταγραφικό σίριαλ του ποδοσφαιριστή Θανάση Κλουβάτου και εφόσον δεν ευοδώθηκε η μετακίνηση του παίχτη στην «Μαύρη Θύελλα», αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντική τους συνεργασία, με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση των δυο πλευρών για ακόμη μια ποδοσφαιρική σεζόν.

Κάνοντας σαφές στους εκατοντάδες φίλους «Απολλωνιστές» πως το πλάνο για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας του ιστορικού συλλόγου, βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και αποτελεσματικότητα!»

Με τη σειρά του ο Θανάσης Κλουβάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

"Κρίνοντας με απόλυτη προσοχή το πλάνο του Απόλλωνα Καλαμάτας για τα επόμενα χρόνια, σε συνάρτηση με τις δικές μου επιθυμίες δεν ήταν καθόλου δύσκολο να συμφωνήσω με το Δ.Σ του συλλόγου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω οποιαδήποτε κρούση το φετινό καλοκαίρι μου έγινε για συνεργασία από άλλα ποδοσφαιρικά σωματεία που με κάνουν ιδιαίτερα περήφανο".