Τρίτη, 09 Αύγουστος 2016 19:21

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ανταγωνιστικός και στο νέο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Ο. Φαραί τερμάτισε πέρυσι στην 6η θέση της Α' τοπικής και ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Το ζητούμενο  λοιπόν ενόψει της νέας σεζόν, που ξεκίνησε χθες για την καλαματιανή ομάδα, είναι να παρουσιαστεί εκ νέου ανταγωνιστική.


"Η ομάδα κράτησε σχεδόν όλο το βασικό κορμό και έγιναν και καλές μεταγραφές. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε και πάλι στις υψηλές θέσεις", λέει ο πρόεδρος Αρης Θωμόπουλος, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.
Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" υπό τις οδηγίες του Νίκου Γεωργακλή, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του.
Μεταγραφικά, ο Α.Ο. Φαραί απέκτησε τους Μανιάτη, Α. Σεφεράσι, Κακαλή, Λάζαρη, Φωτόπουλο, Πετριτάι, Γεωργιόπουλο, ενώ επέστρεψε ο Αντωνόπουλος.
Από την έναρξη της προετοιμασίας απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Σπανός, Δοβλέτης, Παπαδόπουλος και Μανιάτης. Ακόμα σε εκκρεμότητα είναι η περίπτωση του Μούσα.
Το πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνει προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο.
Στη συνέχεια θα δοθεί διήμερο ρεπό και την επόμενη Τετάρτη ο Α.Ο. Φαραί θα δώσει το πρώτο φιλικό εντός έδρας με αντίπαλο την Ανδρούσα.