Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2016 12:58

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Εκλεισε τρια φιλικά ματς, το Σάββατο το πρώτο με Αίαντα

Γράφτηκε από τον

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Αναγέννησης, η οποία φέτος επιστρέφει στην Α' τοπική μεράαπό 16 χρόνια.


Η Καλαματιανή ομάδα μάλιστα προγραμμάτισε και τα πρώτα της φιλικά ματς, στα οποία ο προπονητής της Αντώνης Μαυρέας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα όσον αφορά την δυναμικότητα της ομάδας αλλά και την εξέλιξη της προετοιμασίας.
Μεθαύριο Σάββατο η Αναγέννηση θα δώσει το πρώτο της τεστ καθώς θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Καλαμάτας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Θα ακολουθήσει παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως εκτός έδρας στις 20 Αυγούστου ενώ στις 24 του μήνα η Αναγέννηση θα δώσει ένα δυνατό φιλικό ματς με την Κυπαρισσία στην Καλαμάτα.
Μεταγραφικά, η Αναγέννηση κινείται για την απόκτηση 1-2 παικτών ακόμη με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση επιθετικού.
Όσον αφορά την κλήρωση της Δευτέρας και το πρόγραμμα της Αναγέννησης σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Αντώνης Μαυρέας τονίζει πως δεν είχε προτίμηση και σημειώνει τι είναι αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο: "Δεν παίζει ρόλο η σειρά που θα παίξουμε με τις άλλες ομάδες. Είμαστε μια νέα ομάδα και το ζητούμενο για μένα είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στα επίσημα ματς. Να γνωριστούμε καλύτερο και να υπάρξει το γρηγορότερο δυνατό η χημεία στην ομάδα".
Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της β' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας η Αναγέννηση κληρώθηκε να παίξει με τον Απόλλωνα (πρώτο ματς 28-29 Αυγούστου) ενώ στο πρωτάθλημα (πρεμιέρα 24-25 Σεπτεμβρίου) θα ξεκινήσει παίζοντας στο πρώτο ματς εκτός έδρας με τον Μιλτιάδη.
Μεταγραφικά, μέχρι τώρα τα νέα πρόσωπα στην Αναγέννηση είναι οι Δημήτρης Καλογερόπουλος, Γιάννης Μάλαμας, Νίκος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Γερμάνης, Γιώργος Μαρής, Χρήστος Τρίψας, Κώστας Αργυρόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Αλέξανδρος Καραματσούκης, Γιάννης Καλύβας.