Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2016 14:29

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πρώτο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο με Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

Οι παίκτες του Τέλλου Άγρα είναι στο γήπεδο πλέον πάνω από 10 μέρες και έτσι πλησιάζει η ώρα για τα πρώτα φιλικά ματς της ομάδας. Το πρώτο από αυτά θα γίνει μεθαύριο Σάββατο στο γήπεδο του Ασπροχώματος όπου στις 5.30 μ.μ. ο Τέλλος Άγρας θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό.


Από εκεί και πέρα, φιλικό ματς θα γίνει και με την Εράνη, στις 20 ή 21 του μήνα στους Γαργαλιάνους.
Μεταγραφικά η ομάδα των Γαργαλιάνων κινείται για την απόκτηση 1-2 παικτών ακόμη και τα προσεχή 24ώρα αναμένονται εξελίξεις.
Από εκεί και πέρα, αξιοσημείωτο είναι ότι ο Τέλλος Άγρας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του σε πρωτάθλημα και κύπελλο απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, την Καλαμάτα!
Το πρώτο ματς θα γίνει στις 28-29 Αυγούστου στους Γαργαλιάνους για το Κύπελλο, θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στην Καλαμάτα, όπου οι δύο ομάδες θα παίξουν και και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' τοπικής στις 24-25 Αυγούστου.

"Στο γήπεδο τα φαβορί"

Ο προπονητής του Τέλλου Άγρα Γιώργος Πολυμενέας σχολίασε σχετικά: "Θεωρητικά το φαβορί είναι η Καλαμάτα, αλλά τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, θα παίξουμε 11 εναντίον 11 όπως σε όλα τα ματς και ότι βγει".