Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 12:51

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Δεύτερη φιλική νίκη, 3-0 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Αίαντα (2-1), ο Πανθουριακός νίκησε προχθές και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 3-0 στο γήπεδο του Ασπροχώματος, στο δεύτερο φιλικό ματς της προετοιμασίας του.

Οι Μουστάκας, Σεφεράσι και Ντόκο βρήκαν δίχτυα, με τον Γιώργο Αργυρόπουλο να χρησιμοποιεί συνολικά 19 παίκτες. Ο προπονητής του Πανθουριακού έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά τονίζει ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά. 

Το ίδιο ισχύει και για τους "ερυθρόλευκους" που παρατάχθηκαν με απουσίες και γνώρισαν την δεύτερη ήττα στα φιλικά μετά το 1-0 από την Καλαμάτα. 

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Λάκη Σπάλλα, μεθαύριο Τετάρτη με αντίπαλο τον Αίαντα. Την ίδια μέρα ο Πανθουριακός θα δώσει επίσης φιλικό εκτός έδρας με αντίπαλο την Ανδρούσα.

Τέλος ο Πετράκος

Παρελθόν για τον Πανθουριακό αποτελεί ο Θοδωρής Πετράκος. Ο έμπειρος αμυντικός παρότι αποκτήθηκε πριν λίγες εβδομάδες, είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Παντσιώτης, Μιγκάκης, Σεφεράσι, Καράμπελας, Μουστάκας, Δασκαλάκης, Καραγιάννης, Πανταζής, Χελάς, Ηλιόπουλος. 

Επαιξαν και οι Σταθάς, Παπαδημητρίου, Ντόκο, Μαργαρίτης, Βλάχος, Φιλίππου, Αντωναίος, Κωνσταντόπουλος. 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Αργάνης, Σταυρόπουλος, Στυλιανόπουλος, Μπάλλας, Πολυμενέας, Μπαζάνης, Τσεκάνη, Αναγνωστόπουλος, Σώκαλης, Μαρούδας, Επαιξαν και οι Μάλαμας, Διπλάρης, Μπέρμπερι, Κουτρουμάνης.