Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 20:37

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλική νίκη με μέτρια εικόνα, 2-0 την Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Την τέταρτη φιλική νίκη της σε ισάριθμα ματς πέτυχε στο Δημοτικό Στάδιο πριν λίγο η Καλαμάτα.

Η Μεσσηνιακή ομάδα νίκησε με 2-0 την ομάδα Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης, χωρίς πάντως να δείξει το πολύ καλό πρόσωπο που είχε παρουσιάσει την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Δόξα Μεγαλόπολης. Αυτή τη φορά η απόδοση της Καλαμάτας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, απέναντι σε μια πολύ νεανική ομάδα.
Στα θετικά η επανεμφάνιση των Καλογερόπουλου και Γεωργιόπουλου που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης που έπαιξαν στο φιλικό είναι 15 και 16 ετών (έχουν γεννηθεί το 2001 περίπου οι μισοί και το 2000 οι άλλοι μισοί).
Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Μπεγέτης και Κουκούτσης ενώ το θετικό ήταν ότι πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.
H Καλαμάτα πλέον έχει μπροστά της το Κυριακάτικο (6 μ.μ.) ματς Κυπέλλου με τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους, στον πρώτο αγώνα της β' φάσης του θεσμού.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 15' μετά από γύρισμα του Τσουλάκου ο Σαραντόπουλος αστόχησε απο πολύ κοντά χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Διπλή ευκαιρία με τους Τσουλάκο και Καλογερόπουλο χάθηκε για την Καλαμάτα στο 26' αφού ο νεαρός γκολκίπερ του Αστέρα Πέτρου αντέδρασε εξαιρετικά και στις δύο προσπάθειες των παικτών της Καλαμάτας. Το 1-0 έγινε στο 38' όταν ο Καλαντζής μπήκε στην περιοχή από αριστερά και βρήκε τον Μπεγέτη που με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο 45' ο Μπεγέτης αποχώρησε τραυματίας, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ όμως μάλλον δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο Μπεγέτης έμεινε αρκετά λεπτά στο χόρτο και η απουσία γιατρού σχολιάστηκε αρνητικά από την εξέδρα. Στο β' ημίχρονο η Καλαμάτα έκανε πολλές αλλαγές. Στο 57' και το 65' ο Πουλάκος ήταν ο τελικός αποδέκτης καλών επιθετικών προσπαθειών αλλά δεν βρήκε στόχο.
Στο 70' μετά από σέντρα του Κουρούπη ο Μπαστακός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Κουκούτσης από κοντά με πλασέ πέτυχε το 2-0.
Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος με βοηθούς τους Ταβουλαρέα, Σταύρου.
Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Κωνσταντακόπουλος, Κορομηλάς, Σταματελόπουλος, Τζανετέας, Κουρέας, Μπεγέτης, Κουντάνης, Σαραντόπουλος, Καλογερόπουλος, Καλαντζής, Τσουλάκος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Λιόλιος, Κουκούτσης, Νικολόπουλος, Μπαστακός, Μπάρκας, Πουλάκος, Γεωργιόπουλος, Μερκούρης, Κουρούπης, Μπεσσής.
Δεν έπαιξε ο Βασιλόπουλος και ο Κυριακόπουλος που είχαν ενοσχήσεις. Ο Κυριακόπουλος δεν υπολογίζεται ούτε για την Κυριακή στο Κύπελλο, καθώς είναι τιμωρημένος από πέρυσι και χρωστά τρεις αγωνιστικές που κα εκτίσει φέτος.
Για τον Αστέρα ξεκίνησαν οι Πέτρου, Τσέκος, Βασιλικόπουλος, Αντζούλας, Ζορμπάς, Μουσγάς, Μπλάτσος, Γλέζος, Κωτσόπουλος, Κανελλόπουλος, Τερεζίου. Επαιξαν και οι Τσιμόπουλος, Λιαρίκος, Ντίνε, Τζίμας, Μαρίνος, Χριστόπουλος, Μανωλάκος.