Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 11:23

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Ενισχύθηκε με 4 παίκτες

Γράφτηκε από τον

 

Η Δόξα Μεγαλόπολης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών στην προσπάθεια να ενίσχυσε και άλλο το ρόστερ της εν όψει της συμμετοχής της στην Γ' εθνική.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Αρκαδίας που προπονεί ο Βασίλης Κούβαλης (φωτό) ανακοίνωσε την απόκτηση των Ανέστη Παναγιωτίδη, Θανάση Ασημακόπουλου, Νίκου Ασημακόπουλου και Νίκου Μανιού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Ο ΑΟΜ ΔΟΞΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Παναγιωτίδη. Ο γεννημένος το 1993 επιθετικός αγωνιζόταν στην ομάδα του Πιερικού την σεζόν που πέρασε καθώς και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Μανιό, Νίκο Ασημακόπουλο και Θανάση Ασημακόπουλο.

Ο 18χρονος Νίκος Μανιός, ο οποίος είναι αμυντικός μέσος, προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στα Γλυκά Νερά.

 

Ο 24 χρόνος μέσος Κώστας Ασημακόπουλος, ο οποίος παίζει στην μεσαία γραμμή καθώς και ο 22 χρονος Θανάσης Ασημακόπουλος , ο οποίος παίζει την επιθετική γραμμή αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν στην ομάδα του Κεραυνού Καλλικώμου".