Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 12:48

"Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες όλων με Καλαμάτα", λέει ο τεχνικός του Αγρα Γ. Πολυμενέας

Γράφτηκε από τον

 

Ο Τέλλος Αγρας ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις από τα πρώτα παιχνίδια της β' φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας. 

Οι "ερυθρόλευκοι" απέσπασαν ισοπαλία από την μεγάλη "Μαύρη Θύελλα" και έδειξαν πως μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θα είναι στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Το σημαντικό είναι πως ο Αγρας κοίταξε στα μάτια την Καλαμάτα, την ομάδα που είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά στην Α' τοπική, και το 2-2 αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώργος Πολυμενέας δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από αυτά που έδειξαν οι παίκτες του την Κυριακή: "Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια, το χαρακτήρα και τη συγκέντρωση μας επί 95 λεπτά.

Το σημαντικό είναι πως νεαρά παιδιά, όπως οι Γκότσης, Μπουμπα, Μπάρο και Μπακάκης αντεπεξήλθαν και έδειξαν πως μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτούς στο πρωτάθλημα.

Περίμενα πως θα ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά η αλήθεια είναι πως

ξεπεράσαμε τις προσδοκίες όλων. Χρειάζεται όμως πολλή δουλειά για να έχουμε ανάλογη συνέχεια. 

Φυσικά η Καλαμάτα είναι το φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Το άγχος δεν το έχουμε εμείς αλλά η Καλαμάτα".

Αποκάλυψη ο Ερέκι 

Ο παίκτης που ξεχώρισε την Κυριακή από τον Τέλλο Άγρα ήταν ο Αλέξανδρος Ερέκι, ένας 21χρονος μεσοεπιθετικός που έβαλε ένα γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την αμυντική γραμμή της Καλαμάτας. Ο Ερέκι έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί ακόμη σε Νέα Ιωνία και Ρούβα και οι ανθρώποι του Αγρα ποντάρουν πολλά πάνω του και εκτιμούν πως θα είναι η αποκάλυψη της σεζόν στην Α' τοπική.

Υπογράφει ο Τζόσεφ 

Από εκεί και πέρα στο μεταγραφικό τομέα, τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νιγηριανού επιθετικού Τέντιους Τζόσεφ.

Ο 32χρονος άσος προπονείται με τον Άγρα το τελευταίο διάστημα και όταν λυθούν κάποια γραφειοκρατικά θέματα θα αποκτηθεί κι επίσημα, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή των "ερυθρόλευκων". 

Τέλος, από τον επαναληπτικό με την "Μαύρη Θύελλα" το Σάββατο θα λείψει και πάλι ο ανέτοιμος Παπανδρεόπουλος και ο Τζωρτζίνης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.