Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016 14:20

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Εύκολη πρόκριση παρουσία Παπαδόπουλου

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Εύκολη πρόκριση παρουσία Παπαδόπουλου

 

Το εισιτήριο για τη Γ' φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας πήρε το Σάββατο η Καλαμάτα που νίκησε με 3-0 στο "Στ. Παπαδόπουλος", παρουσία περίπου 400 φιλάθλων τον Τέλλο Άγρα.

Χρειάστηκε ένα καλό πρώτο 10λεπτο για να φτάσει στο στόχο της η "Μαύρη Θύελλα", που βρήκε δίχτυα δύο φορές στο 6ό και στο 8ό λεπτό και από εκεί και πέρα με σωστή τακτική προσπάθησε να διατηρήσει τη νίκη, επιδιώκοντας παράλληλα να φτάσει στην επίτευξη και άλλων τερμάτων, κάτι που συνέβη προς το τέλος, στο 86', όπου σφράγισε με ένα ακόμη γκολ τη νίκη και την πρόκριση.

Πέρα από τα τρία γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες καλές φάσεις για γκολ, ένα δοκάρι με τον Τσουλάκο σε διπλή προσπάθεια και γενικά είχαν καλύτερη παρουσία από τον αντίπαλο τους.

Ο Τέλλος Άγρας προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, όμως τα γρήγορα γκολ που δέχτηκε έκανε πιο δύσκολο το έργο του στη συνέχεια. Θα μπορούσε στο 33' να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης, αν ο Μπούμα είχε σκοράρει. Από εκεί και μετά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση.

Τα γκολ

Στο 6' σέντρα του Καλατζή, στο πίσω δοκάρι πρόλαβε ο Μπεγέτης και με τάκλιν έγινε αποδέκτης της μπάλας, σηκώθηκε και πάσαρε στον Σαραντόπουλο και αυτός με σουτ από κοντά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά, μπροστινή μπαλιά του Γεωργιόπουλου στην απέναντι πλευρά για τον Βασιλόπουλο, αυτός πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή απέφυγε έναν αντίπαλο του και με σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 86' ο Καλατζής ελίχθηκε λίγο έξω από την περιοχή και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Στο 43' σέντρα του Καλατζή στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στο πίσω δοκάρι, που ήταν ο Τσουλάκος, ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και έφτασε και πάλι στον ίδιο. Με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 28' ο Βασιλόπουλος με ωραία μπροστινή μπαλιά τροφοδότησε τον Καλατζή, αυτός θέλησε να αιφνιδιάσει τον Καλογήρου, που ήταν εκτός εστίας και με σουτ στην κίνηση επιχείρησε να σκοράρει, όμως ο πορτιέρο του Τέλλου Άγρα, βρήκε την μπάλα με τα χέρια και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 33' ο Πότσης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, οι αμυντικοί της Καλαμάτας αδράνησαν και οι Ερεκι, Μπούμπα κινήθηκαν στην πορεία της μπάλας, με τον δεύτερο να πιάνει την κεφαλιά για να εκτιναχθεί ο Κωνσταντόπουλος και να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 75' ο Μπάρκας πρόλαβε την έξοδο του Καλογήρου πλάσαρε και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος πρόλαβε ο Γεωργόπουλος και την απομάκρυνε.

Άλλες φάσεις για γκολ είχαν οι Καλατζής (14'), Τσουλάκος (49'), Σαραντόπουλος (57') και Κουκούτσης (74').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκας και βοηθοί διαιτητές ήταν ο Σκόρδος με την Αθανασοπούλου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Λιόλιος, Τζανετέας, Μπαστακός, Μπεγέτης, Καλατζής, Κουκούτσης, Σαραντόπουλος (79' Μερκούρης), Τσουλάκος (70' Μπάρκας), Βασιλόπουλος (60' Καλογερόπουλος).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογήρου, Πότσης, Γεωργόπουλος (76' ΣΤασινόπουλος), Παπουτσής, Λ.Ν. Ανδρώνης, Λ.Χ. Ανδρώνης, Εμμανουήλ, Μπούμπα, Γκότσης, Ερέκι, Γεωργακόπουλος (35' Μπακάκης).

Στο γήπεδο ο Σταύρος Παπαδόπουλος

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Καλαμάτας Σταύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος έφτασε στο γήπεδο μισή ώρα σχεδόν πριν την έναρξη του αγώνα. Τον συνόδευαν ο αδερφός του Γιάννης και κάποιοι από τους συνεργάτες του, οι Κώστας Ανυφαντής, Σάκης Λέφας.