Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016 18:43

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-2: Ανατροπή και πρόκριση

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-2: Ανατροπή και πρόκριση

 

Πιο ουσιαστική ήταν και στη δεύτερη αναμέτρησή της με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, η Αναγέννηση Παραλίας και τον νίκησε ξανά με 2-1 αυτή τη φορά, σε αγώνα που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο "Γ. Λουκαρέας".

Η "Μπάρτσα" προκρίθηκε στην επόμενη φάση κερδίζοντας ξανά τον Απόλλωνα, όπως είχε συμβεί πριν από μία εβδομάδα που νίκησε 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο. Στο χθεσινό ματς χρειάστηκε να κερδίσει με ανατροπή μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ.  

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν περισσότερη διάθεση για να παίξουν μπάλα και να διεκδικήσουν το στόχο τους. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να έχουν παραπάνω διάθεση για να διεκδικήσουν τη νίκη. Μάλιστα από το 69' όταν και έμεινε με 10 παίκτες ο Απόλλωνας, λόγω της αποβολής του αρχηγού του Ηλ. Μπιζίμη (πήρε 2 κίτρινες στην ίδια φάση για διαμαρτυρία), το έργο της έγινε εύκολο. Ομως μόλις δύο φορές έφτασε με αξιώσεις στην εστία του Αντωνόπουλου και τη δεύτερη στο 87' κατάφερε να πετύχει το 1-2.

Τα γκολ

Στο 12' ο Φωτιάδης έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Εμμανουήλ που ήταν αμαρκάριστος σχεδόν στο β' δοκάρι με κεφαλιά "έγραψε" το 1-0, δίνοντας στον Απόλλωνα ελπίδες για διεκδίκηση της πρόκρισης. Στο 20' ο Τρίψας έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Αργυρόπουλος με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 87' ο Τρίψας έγινε αποδέκτης της μπάλας και από τα πλάγια αφού απέφυγε έναν αντίπαλο που μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Αντωνόπουλου σημείωσε το τελικό 1-2.

 

Στο 22' ο Ε. Τσουλάκος έκανε το μακρινό σουτ και ο Ανδρέου εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και με το ένα χέρι απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 24' δυνατό σουτ του Τρίψα μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 41' ο Γ. Μουλιάτος έκανε τη σέντρα ο Δασκαλάκης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στου αμυντικούς και "στρώθηκε" ξανά στον παίκτη της "Μπάρτσα" ο οποίος σούταρε αμέσως, αλλά με το ένα πόδι απέκρουσε σωτήρια ο Αντωνόπουλος. Στο 75' σουτ του Μαρή λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Αντωνόπουλος και μπλόκαρε με 2η προσπάθεια προ του Γ. Μουλιάτου, που ήταν έτοιμος να σουτάρει.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπλάνας, με βοηθούς διαιτητές την Αθανασοπούλου και τον Σερεμέτη. 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αντωνόπουλος, Φέστας, Μπούρας, Παυλάκος, Μπιζίμης, Πετράκος, Στ. Τσουλάκος, Φαράντος (63' Ξυδιάς), Εμμανουήλ (76' Σκαφιδάς), Φωτιάδης, Γρ. Παπαγεωργίου (74' Τρικουράκης).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ανδρέου, Γερμάνης, Κορομηλάς, Βεργόπουλος, Κανελλόπουλος (89' Ν. Παπαγεωργίου), Μαρής, Αργυρόπουλος, Γ. Μουλιάτος, Τρίψας, Δασκαλάκης (55' Δουρούμης), Τριανταφυλλάκης (65' Βέλλης).