Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 14:13

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Κρατάμε την πρόκριση, θα βελτιωθούμε και άλλο", λέει ο Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον

 

Βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ματς στους Γαργαλιάνους ήταν η εικόνα της "Μαύρης Θύελλας" στο Σαββατιάτικο επαναληπτικό της β' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Τέλλο Άγρα.

Μετά το 2-2 στο πρώτο ματς, η Καλαμάτα νίκησε εύκολα με 3-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, παρουσία του προέδρου της Σταύρου Παπαδόπουλου, που είδε το ματς και έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Τα δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο έκαναν πιο εύκολο το έργο των παικτών των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή και ουσιαστικά έκριναν και την υπόθεση πρόκριση, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0 λίγο πριν το τέλος του αγώνα. 

Ο Τάσης Χατζηαγγελής επισήμανε την βελτίωση της ομάδα η οποία ωστόσο επισήμανε πως έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης: "Ξεκίνησε πολύ δυνατά η ομάδα αλλά όπως αποδείχθηκε τα δύο γρήγορα γκολ ίσως μας φρέναραν το ρυθμό στην συνέχεια. Κρατάμε τη νίκη και την πρόκριση, ωστόσο και σε αυτό το ματς είδαμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Έχει περιθώριο βελτίωσης η ομάδα και περιμένουμε να είναι ακόμη καλύτερη στην συνέχεια", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός. 

Στο Δώριο το Σάββατο 

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο η Καλαμάτα θα παίξει εκτός έδρας με το Δώριο (5 μ.μ.) για την γ' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Αυτή τη φορά τα ματς είναι νοκ άουτ, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί προσοχή και προσπάθεια για να επιβεβαιωθεί στο γήπεδο η ανωτερότητα της Καλαμάτας απέναντι στο Δώριο. 

Ίσως μάλιστα γίνει και μια προπόνηση σε πλαστικό τάπητα (μάλλον στο Ασπρόχωμα) αυτές τις μέρες, αφού το γήπεδο του Δωρίου διαθέτει ανάλογο τάπητα. 

Προπονείται ο Νάτσης 

Το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ο Θύμιος Νάτσης προπονείται κανονικά, ανεβάζει ρυθμούς και εκτιμάται ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 24 Σεπτεμβρίου θα είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Ενώ, δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη μια προσθήκη στο ρόστερ. 

 

Στο ματς του Σαββάτου με το Δώριο θα εκτίσει και την τελευταία αγωνιστικής της ποινής του από πέρυσι ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ενώ δεν θα υπάρχουν άλλοι απόντες αφού λογικά και ο Σταματελόπουλος θα είναι έτοιμος αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.