Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2016 11:21

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Να μπει με το… δεξί στη Γ' εθνική κόντρα στο Ζευγολατιό

Γράφτηκε από τον

 

Από το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ξεκινά το ταξίδι του Τσικλητήρα στις εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα της Πύλου θα υποδεχτεί σήμερα στις 5 μ.μ. το Ζευγολατιό στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. Ενα ματς που θα μείνει στην… ιστορία, καθώς είναι το πρώτο του συλλόγου σε αυτή την κατηγορία και το ιδανικό θα είναι να συνδυαστεί με νίκη. "Περιμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι το πρώτο στην ιστορία της ομάδας στη Γ' εθνική. Οι πρεμιέρες βέβαια είναι πάντα δύσκολες", λέει ο Νίκος Κακαλέτρης μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια λίγο πριν από τη σέντρα. Ο προπονητής του Τσικλητήρα τονίζει στη συνέχεια ότι: "Η κατηγορία θα είναι δύσκολη και κανένα ματς δεν είναι…. τελειωμένο πριν ξεκινήσει. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί σ' ένα ισορροπημένο όμιλο".

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του

Θυμίζουμε ότι ο κυριακάτικος αγώνας δεν διεξάγεται στην Πύλο λόγω εργασιών για την τοποθέτηση χλοοτάπητα και έτσι οι φίλοι του συλλόγου θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να δουν την ιστορική πρεμιέρα στη Γ' εθνική. Ο Τσικλητήρας ευελπιστεί να έχει στο πλευρό του και φιλάθλους από άλλες περιοχές της Μεσσηνίας, μιας και είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού στις εθνικές κατηγορίες.

Οσον αφορά τον σημερινό αντίπαλο, το Ζευγολατιό πήρε πέρυσι τον τίτλο στην Κορινθία και εν συνεχεία στα μπαράζ το εισιτήριο ανόδου για τη Γ' εθνική. Ως νεοφώτιστο θα μπει με ενθουσιασμό στο γήπεδο και το ματς έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ενώ την Παρασκευή οι παίκτες του Τσικλητήρα προπονήθηκαν στη Χώρα. 

Εκτός πλάνων είναι μόνο ο Κωστής που κουβαλά τιμωρία από πέρυσι.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας

Γ' εθνική - 3ος όμιλος

Τσικλητήρας Πύλου - Ζευγολατιό

Μιχελής, Κοτζαμανίδης, Τζιλίρης (Πειραιά)

Δόξα Μεγαλόπολης - Αχαϊκή

Δημητρόπουλος, Πρέντζας, Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

Φωστήρας - Αστέρας Αμαλιάδας

Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Γιαννίκος, Χαλβαζάκος (Πειραιά)

Βάρδα - Αιολικός

Αγρανιώτης, Σταματάκος, Μπουτσάλης (Λακωνίας)

Χαλκίδα - Παναρκαδικός

Αντιπαριώτης, Δουλγεράκης, Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)

Παναχαϊκή - Παναργειακός

Περράκης, Λυμπερόπουλος, Πασπάτης (Αθηνών)

Λουτράκι - Ερμιονίδα

Βισκαδούρος (Ηρακλείου), Κουτσογιάννος, Τζάκος (Αθηνών)

Ρεπό: Θήβα

 

* Oλα τα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ, εκτός από το Βάρδα - Αιολικός που θα αρχίσει στη 1 το μεσημέρι.