Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013 20:30

Το όνομα του Πέτρου Γεωργανά δόθηκε στο γήπεδο της Σπερχογείας

Γράφτηκε από τον
Το όνομα του Πέτρου Γεωργανά δόθηκε στο γήπεδο της Σπερχογείας

Συγκινητικές στιγμές βίωσαν σήμερα στο γήπεδο της Σπερχογείας τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας, καθώς το γήπεδο πήρε το όνομα του αείμνηστου προέδρου της ομάδας, Πέτρου Γεωργανά.
Η ομιλία του νυν προέδρου Κώστα Χριστόπουλου ήταν χαρακτηριστική όσον αφορά τα αισθήματα όλων για το έργο και το χαρακτήρα του Πέτρου Γεωργανά.
"Πέτρο ζεις και θα ζεις στις καρδιές μας. Είναι μια ημέρα αναγνώρισης για ένα άνθρωπο που πρόσφερε πάρα πολλά και η ταμπέλα αυτή στο γήπεδο είναι ο μικρότερος φόρος τιμής που μπορούμε να αποδώσουμε. Οφείλουμε να γίνουμε συνεχιστές του έργου του Πέτρου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστόπουλος.
Το λόγο πήρε ακόμη ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: «Οπου και να βρίσκομαι μιλώ για το δυναμισμό της περιοχής της Σπερχογείας, που είναι ίσως το πιο δυναμικό μέρος του δήμου μας. Απέναντι στον Πέτρο έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτό το γήπεδο. Και η ομάδα πρέπει να καθοδηγείται από τα οράματα του Πέτρου».
Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παναγιώτης Περρωτής συνεχάρη την ομάδα για την πρωτοβουλία που πήρε, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος -εμφανώς συγκινημένος- τόνισε: «Ο Πέτρος ήταν ο Μεγάλος Πέτρος. Ο Πέτρος της προσφοράς, της ανιδιοτέλειας και της αγάπης για τον τόπο του. Αξίζουν έστω και μετά θάνατον τέτοιες κινήσεις όπως η σημερινή. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».
Το "παρών" έδωσαν ακόμη τα μέλη της διοίκησης της Σπερχογείας, ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας Γιάννης Αδαμόπουλος, η αντιδήμαρχος Μαρία Οικονομάκου, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Πολίτης και από την ΕΠΣΜ ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης, αλλά και οι ενωσιακοί προπονητές Αγγελος Σκαφιδάς και Αλέκος Τσατάς.
Ν.Τσ.