Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016 13:43

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σοβαρός τραυματισμός του Κουντάνη

Γράφτηκε από τον

 

Η ατυχία χτύπησε τον Ηλία Κουντάνη ο τραυματσιμός του οποίου σε προπόνηση της περασμένης εβδομάδας είναι πολύ σοβαρός.

Οπως διαπιστώθηκε μετά την μαγνητική που έκανε, ο νεαρός μέσος έχει ρήξη χιαστού στο γόνατο και θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο, κάτι που θα σημάνει και την απουσία του από την ενεργό δράση για αρκετούς μήνες. 

Ουσιαστικά δηλαδή ο άτυχος παίκτης χάνει την χρονιά και η Καλαμάτα ένα χαφ στον οποίο πόνταρε.

Από εκεί και πέρα, η "Μαύρη Θϋελλα" δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα αφού και ο Κυριακόπουλος εξέτισε την ποινή του από πέρυσι και θα είναι για πρώτη φορά φέτος στην διάθεση των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή. Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου το Σάββατο στις 4.30 μ.μ. η Καλαμάτα θα υποδεχθεί σε νοκ άουτ αγώνα τον Αστέρα Μικρομάνης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. 

Οι «μελανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να δείξουν στο γήπεδο την δεδομένη ανωτερότητα τους και να συνδυάσουν καλή εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα παίξουν με τον νικητή του αγώνα Χανδριναϊκός - Ανδρούσα σε διπλούς αγώνες. 

 

Από Δευτέρα η Καλαμάτα θα μπει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την εντός έδρας πρεμιέρα της Α' τοπικής, με τον Τέλλο Αγρα, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.