Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2016 12:24

Στο τεχνικό τιμ του Μιλτιάδη ο Γιάννης Σουρέλης

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Σουρέλης θα είναι ο συνεργάτης του Κώστα Στυλιανόπουλου στον πάγκο του Μιλτιάδη...

Ο Χωραΐτης προπονητής (είναι παράλληλα και γυμναστής) τα βρήκε με τη διοίκηση της ομάδας του Πύργου και θα είναι τεχνικό δίδυμο με τον Στυλιανόπουλο στον "μελανόλευκο" πάγκο.

Ο Σουρέλης έχει περάσει σαν προπονητής από τον Τσικλητήρα Πύλου και τον Παπαφλέσσα Χώρας, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν ήταν σε κάποια ομάδα.

Αυτή την εβδομάδα έδωσε κανονικά το "παρών" στις προπονήσεις και φυσικά το ντεμπούτο του θα γίνει στο σαββατιάτικο ματς με την Αναγέννηση Παραλίας.

Στην Καλαμάτα ο ταλαντούχος Ανδρέας Ζώτος

Από εκεί και πέρα ο 14χρονος μεσοεπιθετικός Ανδρέας Ζώτος δόθηκε με μεταγραφή στη "Μαύρη Θύελλα", ενώ για την απόκτηση του είχαν ενδιαφερθεί και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που πέρυσι ξεχώρισε στη Μικτή παίδων Μεσσηνίας (και φυσικά στο παιδικό πρωτάθλημα με τον Μιλτιάδη) και έχει μέλλον μπροστά του αν δουλέψει.

Ο αδερφός του Γιώργος Ζώτος είναι προς παραχώρηση και ήδη 3-4 καλαματιανές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του.

Επίσης σε ομάδα Α' τοπικής του Ηρακλείου θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο νεαρός Σταθόπουλος, όντας παράλληλα και φοιτητής στην Κρήτη.

 

Στον αντίποδα επέστρεψε στον Μιλτιάδη ο νεαρός Δημήτρης Γεωργακόπουλος που πέρυσι ήταν στον Παπαφλέσσα Χώρας.