Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2016 14:19

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Δεν θα έχουμε πρόβλημα", λέει ο Ελβιο Μάνα για το ματς με Αγρα

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο ματς στην Α' τοπική θα δώσει μεθαύριο η Καλαμάτα με αντίπαλο εντός έδρας (4.30 μ.μ.,γήπεδο Μεσσηνιακού) τον Τέλλο Αγρα. 

Η "Μαύρη Θύελλα" επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια και θέλει να είναι.. περαστική. Ο Τέλλος Αγρας δεν είναι άγνωστος αντίπαλος για τους γηπεδούχους, μιας και οι δύο ομάδες αντάμωσαν στο κύπελλο Μεσσηνίας, με το πρώτο παιχνίδι στους Γαργαλιάνους να ολοκληρώνεται ισόπαλο (2-2) και στη ρεβάνς την Καλαμάτα να επικρατεί άνετα με 3-0 και να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

"Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Παίζουμε με μια ομάδα που μας έβαλε δύσκολα στο πρώτο ματς, αλλά στο δεύτερο κερδίσαμε εύκολα. Γνωρίζουμε λοιπόν τον αντίπαλο και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα",.η αισιόδοξη τοποθέτηση του Ελβιο Μάνα για την πρεμιέρα.

Ο εκ των τεχνικών της Καλαμάτας εκτιμά ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος και καλούνται πλέον να επιβεβαιώσουν από το ξεκίνημα τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την πρωτιά.

Χειρουργήθηκε ο Κουντάνης, εκτός και ο Κουκούτσης

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση στις 3.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και θα ολοκληρωθεί αύριο. 

 

Εκτός πλάνων των Μάνα - Χατζηαγγελή είναι φυσικά ο Ηλίας Κουντάνης, ο οποίος χειρουργήθηκε την Τρίτη με επιτυχία στο γόνατο (ρήξη χιαστού) από τον γιατρό Γιώργο Τσικούρη. Η επέμβαση έγινε στην Αθήνα και ο άτυχος παίκτης αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο. Νοκ - άουτ τέθηκε και ο Σωτήρης Κουκούτσης, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς κυπέλλου με τον Αστέρα Μικρομάνης και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ένα μήνα. Αντίθετα ο Βασίλης Μπεγέτης ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και είναι έτοιμος για την πρεμιέρα με τον Τέλλο Αγρα.