Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2016 15:14

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Χωρίς άγχος στην πρεμιέρα με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Για το ματς με την Καλαμάτα το Σάββατο για την πρεμιέρα της Α' τοπικής προετοιμάζεται ο Τέλλος Άγρας.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων δίνει στο ξεκίνημα το πιο δύσκολο ματς της σεζόν και άπαντες έχουν αντιληφθεί πως θα πρέπει να… υπερβάλουν εαυτούς αν θέλουν να κοντράρουν την "Μαύρη Θύελλα" στην έδρα της.

Πολυμενέας: "Δεν θα κατέβουμε για να χάσουμε"

Αγχος πάντως δεν υπάρχει και αυτό είναι στα υπέρ των "ερυθρόλευκων", με τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Πολυμενέα να τονίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι: "Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις και εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. 

Είναι διαφορετικό ματς από αυτά του κυπέλλου.

Σίγουρα η Καλαμάτα είναι το φαβορί, όμως κι εμείς δεν θα κατέβουμε για να χάσουμε, αλλά για να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Εν τω μεταξύ η ομάδα των Γαργαλιάνων προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε δύο ακόμη μεταγραφές.

Απέκτησε τον έμπειρο Νιγηριανό επιθετικό Τέντιους Τζότζεφ που συμμετέχει στις προπονήσεις εδώ και εβδομάδες και τον 25χρονο μέσο Δημήτρη Μπουντά. 

Ο Μπουντάς αναμένεται να βοηθήσει αισθητά τους "ερυθρόλευκους" αφού είναι ένας παίκτης με "γεμάτες" χρονιές στον Τσικλητήρα Πύλου, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Μεθώνης. Μάλιστα εκδόθηκε το δελτίο του και έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου, ενώ μέχρι αύριο αναμένεται να βγει και το δελτίο του Τζότζεφ.

ΟΚ Παπουτσής - Ερέκι, δύσκολα ο Κούτρης

Από εκεί και πέρα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι Ερέκι και Παπουτσής που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όμως δύσκολα θα αγωνιστεί ο Κούτρης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

 

Τέλος, οι Παπανδρεόπουλος και Νικολόπουλος έχουν ξεκινήσει προπονήσεις όμως είναι ακόμη ανέτοιμοι, ενώ από το Σαββατιάτικο ματς θα λείψει και ο Τζωρτζίνης εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.