Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 15:13

Βολές Μπέου κατά Μαρινάκη

Γράφτηκε από τον
Βολές Μπέου κατά Μαρινάκη

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σαφή αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την αλλαγή ηγεσίας της ΕΠΟ.

Παράλληλα τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλος.  

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FΜ 89.4:

Για το ταξίδι του στο Ροστόφ: «Πήγα στο Ροστόφ, ο Ιβάν Σαββίδης έτυχε να ήταν εκεί και ήταν πολύ φιλόξενος. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν την πόλη μας, την ανάπτυξη, που ήταν και ο στόχος του ταξιδιού μου. Ο Σαββίδης έχει μεγάλη δυναμική στο Ροστόφ και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπάρχει σεβασμός στο όνομα του».

Αναφορικά με το ποδόσφαιρο: «Ποιο ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο πρέπει να ξεκινήσει από την Γ Εθνική, να βάλεις τις βάσεις , τις υποδομές και μετά να πας στην Β’ Εθνική. Ποια Β’ Εθνική; Οι 12 από τις ομάδες χρωστάνε σε όποιον μιλάει Ελληνικά, από τις 12 οι οκτώ, το μόνο τους μέλημα είναι πως θα στήσουν κανένα παιχνίδι…

Πρόσφατα λέει έφυγε ο Καρυπίδης από την Βέροια, λες και είχε κανένα περίπτερο, το παράτησε και έφυγε. Και την πήρε λέει, κάποιος Παπαδόπουλος, ξέρετε πόσους Παπαδόπουλος έχει η Ελλάδα; Είναι ντροπή, έχει χαθεί το ενδιαφέρον, το ποδόσφαιρο δεν προσελκύει κανέναν πλέον. Τι δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια; Μία αλητεία, μία βία μέσα από αλητείες. Μια ομάδα ανθρώπων έλεγχαν το χώρο του ποδοσφαίρου με κεφαλή τον πρώην φίλο μου, Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη και η προοπτική στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Βγήκε τώρα ο Σφακιανάκης άλλος αυτός… ψάχνει να βρει γλειφιτζούρι για να γλύφει. Σταματά λέει το ποδόσφαιρο και δεν μας λένε κάν τον λόγο. Που να βρούνε χορηγό; Που στην μέση του πρωταθλήματος τσοντάρανε λεφτά για να κατέβουν οι ομάδας να παίξουνε, που δεν είχαν ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες. Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός Βόλου, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, εξάντλησε τα περιθώρια και αποχώρησε. Αφού δεν είχε την δυνατότητα, τι να κοροϊδεύει τον κόσμο; Κοίτα τι γίνεται στην Ελευσίνα, και τα δοκάρια στήνουν εκεί. Υπάρχει καμιά ομάδα; με 12 φιλάθλους είναι και αν πηγαίνουν και αυτοί…»

Για τον ΠΑΟΚ και τον φετινό πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη φέτος θα διεκδικήσει στα ίσα το πρωτάθλημα. Δεν θα υπάρχει πλέον αυτό που από τον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός θα έχει 30 βαθμούς διαφορά. Δυναμώσανε καταρχήν και Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ, ενώ δεν ενισχύθηκε όσο θα έπρεπε ο Ολυμπιακός. Δεν θα γίνονται πλέον «εγκλήματα», μπορεί να σπρώχτηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή αλλά δεν έγινε κάτι φοβερό.

Αναφορικά με τις εκλογές της ΕΠΟ: «Δεν βλέπω να γίνονται την ημερομηνία που έχουν πει. Η ανατροπή πάντως είναι δεδομένη και ελπίζω ο κ.Γραμμένος να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες ώστε να βάλουνε μια… φωτιά στο σημερινό καταστατικό και να βάλουν μια καινούργια δομή με στέρεες βάσεις. Το βρομερό σύστημα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει αυτές τις εκλογές».

Αναφορικά με τον Ηρακλή τον Παπαθανασάκη και τον Ρέμο: «Όταν ρωτήθηκα για τον κ.Παπαθανασάκη από κάποιους Ηρακληδείς, ρώτησα για να μάθω για την οικονομική του κατάσταση σε ανθρώπους του Καναδά. Μου είπαν ότι ήταν εύπορος αλλά εδώ έδειξε άλλα πράγματα. Αν θες να διοικήσεις πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη, αλλιώς δεν γίνεται. Όλοι αυτοί πάντως είμαστε περαστικοί, οι ομάδες μένουν.

Πηγή: gazzetta.gr