Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 18:26

Ο Παπουτσής άφησε τον Τέλλο Αγρα για το Αιγάλεω!

Γράφτηκε από τον

Στα… κρύα του λουτρού άφησε τους διοικούντες του Τέλλου Άγρα ο Κώστας Παπουτσής όταν την Τρίτη το απόγευμα τους ζήτησε να τον αφήσουν ελεύθερο για να επιστρέψει στο αγαπημένο του Αιγάλεω.

Ηταν μια απρόσμενη εξέλιξη με τον 37χρονο ποδοσφαιριστή να επικαλείται για την απόφαση του οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Για τους ιθύνοντες της ομάδας των Γαργαλιάνων ήταν ένα μικρό σοκ αυτή η απόφαση του Παπουτσή, μιας και είχαν ποντάρει πολλά πάνω του.

Στην ανδρική ομάδα ο έμπειρος αμυντικός είχε προεξέχοντα ρόλο, ενώ ήταν προπονητής και στα τμήματα υποδομής του Τέλλου Άγρα.

Παρόλα αυτά σεβάστηκαν την επιθυμία του και τον άφησαν ελεύθερο (αφού έδωσε πίσω την προκαταβολή που είχε πάρει) για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στο Αιγάλεω, απ' όπου είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Αμυντικός από το… πάνω ράφι

Μετά τη φυγή του Παπουτσή υπάρχει μεγάλο κενό στην αμυντική γραμμή της ομάδας και η διοίκηση του Παναγιώτη Καλκαβούρα ψάχνει εναγωνίως για τον αντικαταστάτη του, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Εχουν γίνει επαφές με αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς (ορισμένοι εξ' αυτών προέρχονται από ομάδες εθνικών κατηγοριών) και εκτιμάται πως μέχρι τα τέλη της εβδομάδα θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Παπουτσή.

"Κλείνει" ο Δ. Γιακουμής

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή του Τέλλου Άγρα…

Στα σκαριά είναι άλλες δύο κινήσεις και μάλιστα για την μία απομένουν τα διαδικαστικά…

Ο λόγος για τον 31χρονο μέσο Δημήτρη Γιακουμή (έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμάτας, Σπερχογεία, Ομόνοια κ.α.) με τον οποίο οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και λογικά μέχρι αύριο Πέμπτη θα ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Ανησυχία για Ερέκι

Στα αγωνιστικά, ανησυχία υπάρχει για τον τραυματισμό στο γόνατο του Αλέξανδρου Ερέκι στο ματς με την Καλαμάτα.

Ο 21χρονος άσος θα κάνει αύριο Πέμπτη μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος (οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για πρόβλημα στο μηνίσκο), με το ενδεχόμενο να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες, να θεωρείται αρκετά πιθανό.