Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016 17:38

ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα για Κετσπάγια

Γράφτηκε από τον

Αμεσες θα είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ για το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια. Από νωρίς υπήρξε σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς επιχείρησαν να βρουν λύσεις στα ζητήματα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής και ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης είναι συνεχώς μαζί στο γραφείο τους, συζητούν για όσα συνέβησαν και περιμένουν τη συνάντηση με τον Τιμούρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, το ραντεβού με τον Κετσπάγια θα γίνει σήμερα το απόγευμα. Ενδεχομένως να είχε ήδη γίνει, αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ παραβρέθηκε στη συνάντηση με τον Σκίμπε.

Εκεί θα πέσουν όλα στο τραπέζι. Το κλίμα είναι εξαιρετικά δυσμενές για τον Κετσπάγια, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απόφαση προτού μιλήσουν μαζί του οι Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια. Η άμεση απομάκρυνση προπονητή δημιουργεί ανάγκη για άμεση αναζήτηση διαδόχου. Αλλωστε, η ομάδα έχει προπόνηση το πρωί της Τετάρτης και αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να μπει στα αποδυτήρια και να κρατήσει την ομάδα. Αρα, δεν υπάρχει χρόνος.

Πηγή: sentragoal.gr