Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 23:47

Αντιπρόεδρος στην ΟΔΠΕ ο Γιώργος Τσιμικλής

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Για τέταρτη συνεχόμενη εκλογική διαδικασία ο Γιώργος Τσιμικλής εκπροσώπησε με επιτυχία την Μεσσηνιακή διαιτησία στην Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας, καταλαμβάνοντας μάλιστα την θέση του αντιπροέδρου.

Ο πρώην διαιτητής Α' εθνικής, πρώην πρόεδρος του ΣΔΠ Μεσσηνίας και νυν καθηγητής διαιτησίας ήταν υποψήφιος στις εκλογές που έγιναν το περασμένο Σάββατο στα γραφεία του ΣΔΠ Αθηνών. Στις εκλογές συμμετείχαν 34 ενώσεις της χώρας με τον Τσιμικλή να παίρνει 32 ψήφους και να εκλέγεται πανηγυρικά στο διοικητικό συμβούλιο, έχοντας σχεδόν καθολική αποδοχή. 

Στην θέση του πρόεδρου επανεξελέγη ο Ηλίας Καραμάνης από την Αθήνα, καθώς άλλωστε τις θέσεις του προέδρου και του γραμματέα παίρνουν πάντα μέλη που κατοικούν στην Αττική ώστε να είναι κοντά στα κέντρα αποφάσεων. 

Ο ΣΔΠ Μεσσηνίας λειτουργεί 61 χρόνια και είναι ιδρυτικό στέλεχος της ΟΔΠΕ από το 1955, ωστόσο είναι πρώτη φορά που εκλέγει αντιπρόεδρο στην Ομοσπονδία. 

"Η διαιτησία στους συνδέσμους"

Μάλιστα η εκλογή του νέου συμβουλίου έρχεται σε μια περίοδο που στην ΟΔΠΕ ευελπιστούν σε σημαντικές αλλαγές στο χώρο της διαιτησίας. Αυτό που τονίστηκε και κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης είναι ότι το επερχόμενο νομοσχέδιο Κοντονή θα αλλάξει τα πράγματα, επαναφέροντας όλες τις αρμοδιότητες (εκπαίδευση, ονομασίες, προαγωγές διαιτητών) στους συνδέσμους διαιτητών που πλέον δεν θα ανήκουν στις ΕΠΣ.

Στο ίδιο πλαίσιο και το σχόλιο του Γιώργου Τσιμικλή μετά την πρόσφατη εκλογή του: "Ευελπιστούμε ότι με το νέο νομοσχέδιο οι σύνδεσμοι διαιτητών θα έχουν σύντομα τις αρμοδιότητες και δικαιοδοσίες που τους αρμόζουν, κάτι που θα ωφελήσει την Ελληνική διαιτησία», τόνισε ο έμπειρος Μεσσήνιος καθηγητής διαιτησίας. 

Στις εκλογές συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των παρακάτω 34 ενώσεων: Αιτωλοακαρνανίας, Αρτας, Αν. Αττικής, Δυτ. Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Εβρου, Εύβοιας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Θεσσαλίας, Καβάλας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κυκλάδων, Λάρισας, Μεσσηνίας, Πειραιώς, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Ρεθύμνου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων, Χίου. 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ