Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2016 14:07

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Ακαδημία Πάμισος για το σημερινό ματς Ελλάδα - Κύπρος

Γράφτηκε από τον

Στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρεθούν σήμερα τα παιδιά της Ακαδημίας Πάμισος όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Κύπρου.

Μάλιστα η συμμετοχή θα είναι πολύ μεγάλη καθώς θα ταξιδέψουν περίπου 90 παιδιά και φυσικά θα χρειαστούν δύο πούλμαν.

Από εκεί και πέρα, η σεζόν έχει ξεκινήσει θετικά για το σύλλογο και ο εκ των προπονητών της Ακαδημίας Πάμισος Γιώργος Βλάχος δηλώνει: 

"Γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ακαδημία συνεχίζοντας το έργο της περασμένης χρονιάς. Οι Χ. Μάρκος, Γ. Χαραλαμπόπουλος, Διον. Παπαδόπουλος, Χρ. Μπομπότσης, Θοδ. Κατσιβαρδέας, Ν. Κοντομανωλόπουλος αποκτήθηκαν από τον Πάμισο και αναδεικνύονται καθημερινά με την εξαιρετική δουλειά του κ. Μαντζούνη. Επιπλέον μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία Πάμισος αποτελεί η πρόσφατη μεταγραφή του 14χρονου Σταύρου Δημητρακόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης. 

Επίσης, σε συνεργασία με Δήμο προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε περισσότερες ώρες προπόνησης για τα τμήματα υποδομής και στο Δημοτικό Στάδιο και στο Αθλητικό Κέντρο του Αγ. Νικολάου.

Με τους συνεργάτες προπονητές Βαγγέλη Κουρεντζή και Βασίλη Αλεβίζο προσπαθούμε να 

να πετύχουμε τους στόχους που πρεσβεύει η Ακαδημία Πάμισος. Οι στόχοι είναι το ευ αγωνίζεσθαι, να κάνουμε καλούς ανθρώπους αθλητές και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι και η δέσμευση της ακαδημίας προς τους γονείς των αθλητών. Ευχαριστούμε την ΟΠΑΠ ΑΕ για την στήριξη που μας παρέχει μέσω του προγράμματος στο οποίο ανήκουμε ενώ προσωπικά ευχαριστώ τον προπονητή της εθνικής Κώστα Τσάνα για την συνεργασία μας σε προπονητικό επίπεδο", κατέληξε ο Γιώργος Βλάχος. 

Τέλος, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού, έγινε μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση στο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου, όπου οι γονείς με τα παιδιά έπαιξαν μαζί παιρνόντας ένα ευχάριστο απόγευμα.