Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 19:35

Συμφωνία Μίχου με Αστέρα Αμαλιάδας!

Γράφτηκε από τον

Ο έμπειρος τεχνικός αποχωρεί από τη Μυτιλήνη με προορισμό την πρωταθλήτρια Ηλείας!

Ραγδαίες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου και στο επίκεντρο βρίσκονται δύο ομάδες που τέθηκαν αντιμέτωπες το πρωί της Κυριακής. Η αρχή έχει γίνει με την παραίτηση του Πέτρου Μίχου από την τεχνική ηγεσία του Αιολικού, παρά το γεγονός ότι οι νησιώτες πέρασαν χθες νικηφόρα από την Αμαλιάδα, κατακτώντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η είδηση «βόμβα» έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο 57χρονος τεχνικός αναχωρεί από τη Μυτιλήνη με προορισμό τον Αστέρα Αμαλιάδας, με τον οποίο ήδη έχει συμφωνήσει για συνεργασία, που δεν θα περιορίζεται στο υπόλοιπο της σεζόν. Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, πρόκειται να οριστικοποιηθεί με κάθε επισημότητα η συμφωνία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου δρομολογεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αφιχθεί εντός της εβδομάδας στην Αμαλιάδα ο έμπειρος προπονητής, προκειμένου να παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους των πρωταθλητών Ηλείας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες του συλλόγου στοχεύουν να προχωρήσουν και σε προσθαφαιρέσεις του ρόστερ, με μεταγραφές και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών κατά την κρίση του Πέτρου Μίχου.

Πηγή: pamebala.gr