Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 10:54

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Δυνάμωσε στην άμυνα με Κλουβάτο

Γράφτηκε από τον

Παίκτης του Πανθουριακού είναι από την Τρίτη το απόγευμα ο Θανάσης Κλουβάτος.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και άμεσα υπέγραψε στην ομάδα της Θουρίας, η οποία τον διεκδικούσε από το καλοκαίρι.

Ο Κλουβάτος έκανε δύο καλές χρονιές με τον Απόλλωνα, ενώ έχει γίνει γνωστός στη Σπερχόγεια, στην οποία αγωνίστηκε τις σεζόν 2011-12 και 2012-13.

Ετσι η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου ενισχύεται κι άλλο (αυτή τη φορά στην αμυντική γραμμή), με προφανή σκοπό να χτυπήσει τον τίτλο στην Α' τοπική. Να θυμίσουμε πως πριν από περίπου μία εβδομάδα αποκτήθηκε και ο επιθετικός Φάνης Κάνιστρας, ο οποίος όμως προέρχεται από τραυματισμό και ακόμη δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Επίσης αρκετά πιθανό είναι να προχωρήσει η ομάδα της Θουρίας και στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Δημήτρη Μπούνα (έχει παίξει σε Πατίστα, Σπερχόγεια, Πάμισο και Μεσσηνιακό) που είναι στρατευμένος αυτή την περίοδο.

Από εκεί και πέρα, μετά την μεγάλη νίκη επί του Παμίσου, ο Πανθουριακός έχει μπροστά του ένα ακόμη δύσκολο ματς, καθώς το Σάββατο θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη. Στο ματς αυτό θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του ο Γιάννης Χελάς.