Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 14:53

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Πήραμε το μάθημά μας στην πρεμιέρα...", δηλώνει ο Αντώνης Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

Η Αναγέννηση ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ήττα 2-1 από τον Μιλτιάδη στον Πύργο Τριφυλίας όμως στα δύο επόμενα ματς έχει δείξει βελτιωμένο πρόσωπο και μετρά ισάριθμες νίκες με Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-0) και Εθνικό Μελιγαλά (3-0 το περασμένο Σάββατο). 

Ο προπονητής της Αντώνης Μαυρέας λοιπόν θεωρεί ότι η ομάδα του έμαθε από το… μάθημα της πρεμιέρας, έδειξε άμεσα σημάδια βελτίωσης και αισιοδοξεί για ακόμη καλύτερα πράγματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' τοπικής. 

"Οι πρώτες αγωνιστικές είναι αναγνωριστικές για όλες τις ομάδες. Εμείς πήραμε το μάθημα στην πρεμιέρα και στα επόμενα παιχνίδια είμαστε βελτιωμένοι. Σιγά σιγά βρίσκουμε κάποια πράγματα και όσο αφορά την συνολική εικόνα και το καλό ποδόσφαιρο και όσο αφορά την νοοτροπία αλλά και παιχνίδι με παιχνίδι ο κάθε παίκτης δείχνει πιο εύκολα τις αρετές του", τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής που αισιοδοξεί για την συνέχεια: "Μια ομάδα που είναι σοβαρή, πειθαρχημένη και δουλεύει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια από τις καλές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος".

Ο Μαυρέας σημείωσε ακόμη ότι ο Σαββατιάτικος αντίπαλος της ομάδας του: "Ο Εθνικός Μελιγαλά, "θα συνέλθει, έχει καλή ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία.

Η Αναγέννηση πλέον στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Ανδρούσα. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών - τιμωριών και έτσι ο Μαυρέας θα καταστρώσει τα πλάνα του υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες του.

Ματιές για επιθετικό

Παρότι η Αναγέννηση σκοράρει αρκετά στα έως τώρα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, η προοπτική προσθήκης στο ρόστερ ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στην επίθεση δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους της που ρίχνουν ματιές στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, όπως λένε, θα αποκτηθεί παίκτης μόνο αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.