Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 14:16

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Θα έρθουν και τα αποτελέσματα", λέει ο Τζίμης Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας το πάλεψε το Σάββατο κόντρα στην "Μαύρη Θύελλα" όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 και έτσι παραμένει με ένα βαθμό στο πρωτάθλημα μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. 

Οι Καλαματιανοί βέβαια έχουν βγάλει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα παίζοντας με δυνατές ομάδες όπως η Καλαμάτα και ο Πανθουριακός αλλά και με τον Τέλλο Άγρα εκτός έδρας.

Βλέποντας την εικόνα της ομάδας πάντως ο τεχνικός του Απόλλωνα Τζίμης Αναστασόπουλος θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα αποτελέσματα: "Στο ματς με την Καλαμάτα είχαμε καλή συνεργασία στην αμυντική γραμμή αλλά και καλή λειτουργία στην μεσαία γραμμή. Ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολο να ανοιχτούμε πολύ κόντρα στην Καλαμάτα. Το ματς πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο το πέναλτι που κέρδισε η Καλαμάτα αλλά και το ότι δεν αξιοποιήσουμε κάποιες καλές φάσεις που κάναμε. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση. Μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι ματς. Θα έρθουν όμως και πιο βατά ματς και αν συνεχίσουμε τα δουλεύουμε είναι βέβαιο ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Το Σάββατο ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί στις 3.30 μ.μ. το Διαβολίτσι στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» και θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρχουν επιστροφές καθώς ο Φαράντος εξέτισε την ποινή του, ο Κ. Καρδάσης λογικά θα είναι έτοιμος ενώ θα είναι σε θέση να αγωνιστούν και οι Ν. Παπαγεωργίου,  Δ. Τσουλάκος. 

 

Μεταγραφικά, ο Απόλλωνας δεν ψάχνει για κάτι άλλο (απέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα τους Α. Σεφεράσι και Ν. Παπαγεωργίου) και θα πορευθεί στο πρωτάθλημα με το υπάρχουν έμψυχο υλικό.